2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچم رفلاکس داره میگیرمشون بعدمیبرم میفروشم براش شیر مخصوص رفلاکس میگیرم

خب شیر سهمیه ای رو چند میخرن ازت. من ببلاک ای آر میخرم ۳۴ تومن. اون سهمیه ای اسم شیرش چیه چند میخرن همون ۲۱۰۰؟

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊
خب شیر سهمیه ای رو چند میخرن ازت. من ببلاک ای آر میخرم ۳۴ تومن. اون سهمیه ای اسم شیرش چیه چند میخرن ...

نه۱۷میفروشم منم ببلاک ای ار میدم بقیه پول روخودم میزارم بازم خوبه کمک خرجه

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
حالا برو دو سه ساعت بشین اونجا خودشون میان سینتو میدن بهش نگرفت بهت تعلق میگیره ،شیرتو بدوش بریز تو ...

قبلا اونجوری میکردم میدوشیدم تو بیداری تو شیشه میدادم تو خواب میخوردشیر خشک اصلا نمیدادم  ولی الان دیگه کلا نمیخوره شیرمم مثل قبل نمیاد ک بدوشم 

خدا حفظش کنه ،من هرماه کلی اضافه هم میارم همه میگن نگه دار ماه های بالا احتیاج میشه.آره؟

اره هرچی بزرگترمیشن بیشترمیخورن من الان پسرم سه روزی یه شیر میخوره

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
نه۱۷میفروشم منم ببلاک ای ار میدم بقیه پول روخودم میزارم بازم خوبه کمک خرجه

ما اوضاع اقتصادیمون خیلی خرابه اما تو بهداشت انقدر گفت یا مادر باید اینجوری باشه اونجوری باشه ک گفتم خدا نکنه خودم نباشم شیرتونم بخوره تو سرتون . سر همین موضوع الان بچه رو مای بی بی نمیکنم در عوض پول شیرخشک میدیم دیگه

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊