2777
2789
بمن شیرخشک سهمیه ای تعلق گرفته،دونه ای ۱۸۰۰ بهم میدن مابقی رو وزارت بهداشت هزینه اش رو میده‌خیلیم کی ...

آخه میگن به کسی تعلق میگیره که مشکل داشته باشه نتونه بچشو شیر بده....مثلا مریضی داشته باشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر خشکش مثه اینا نیس که مثلا تا ۶ ماه یا از ۶ماه باشه کلا یه نوع پاکتیه به من دونه۷ میدادن چرب وخوب بود برا دوقلوهام اما بادردسر گرفتم چون میگفتن خودت شیر بده یا سینه هاتو فشار میدن اگه یه قطره باشه نمیدن میگن شیر داری خدایی نکرده برای بچهای استثنایی بهزیستی راحت میده

آخه میگن به کسی تعلق میگیره که مشکل داشته باشه نتونه بچشو شیر بده....مثلا مریضی داشته باشه!

نه بابا به همه کسایی که شیر ندارن یا چندقلو دارن میدن ووربطی به وضعیت مالی هم نداره.من شیرم نیومد اصلا

شما چرا شیر خودتو ندادی?دختر من رفلاکس داره تا ۳ ماه کامل خورد بعد اون فقط وقتی ک خوابه الان نزدیک ۱ ...

نرو دنبالش منم دخترم رفلاکس داره اولا ک گفتن دور از جون بچه یا باید مادر نداشته باشه یا مادر بیمار باشه یا جدا شده باشن بعدم ک تحقیق کردم کسیو جور کنم بگیرم دیدم اصلا شیر خشک مخصوص رفلاکس نمیدن خب ب چر درد میخوره بگیری وقتی بچت نمیتونه بخوره

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊
نرو دنبالش منم دخترم رفلاکس داره اولا ک گفتن دور از جون بچه یا باید مادر نداشته باشه یا مادر بیمار ب ...

منم بچم رفلاکس داره میگیرمشون بعدمیبرم میفروشم براش شیر مخصوص رفلاکس میگیرم

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷