2777
2789
برو بهداشت مرکزی شکایت کن هم از اخلاقشون هم از بی مسوولیتیشون

از اخلاقشون ک نگو. بخدا برای واکسن پدر منو دراوردن اینا. میرم. خدا نگذره ک ملتو اذیت میکنن

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اخلاقشون ک نگو. بخدا برای واکسن پدر منو دراوردن اینا. میرم. خدا نگذره ک ملتو اذیت میکنن

از حقت دفاع کن باهات بدرفتاری کردن توهم بدرفتاری کن،منو دکتری که میخواست سزارین کنه باهام بدرفتاری کرد همونجا جوابشو دادم.

بچه رفلاکسی اینطوریه تا یکسالم نباید شیر پاستوریزه بخوره همش شیر خشک هرج شیرخشکم بالاست والا ماهم او ...

سلام عزیرم بچه منم رفلاکس داره واسش شیر خشک نوشته دکتر ازین سهمیه ای ها. میگن تلخ و بچه نمیخوره ؟ 

خدایا شکرت❤
سلام عزیرم بچه منم رفلاکس داره واسش شیر خشک نوشته دکتر ازین سهمیه ای ها. میگن تلخ و بچه نمیخوره ؟&nb ...

سلام عزیزم  بعضی از بچه ها خوششون از طعمش میاد وخیلی خوب میخورن بستگی به بچه داره ولی فک نکنم برا رفلاکس خوب باشه چون دکتر به من گفت نده تشدیدش میکنه

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

۱۵ عدد شیرخشک یارانه ای دارم بسته ای ۲۵ هزار هر کس احتیاج داره در خدمتم.تهرانم و به سراسر کشورم میتونم ارسال کنم

۰۹۱۰۹۸۹۹۴۷۰

در ضمن پوشک فله ای به قیمت مناسب هم موجوده