2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 94 پست
عزیزم اینجوری بدتر جنگ میشه مردایی که وابستگی زیادی به خانواده دارن اینجوری بدتر جری میشن و از زنشون ...

یه مدت ممکنه بحثو دعوا شه ولی درست میشه مرد برای حفظ زندگیش عقب نشینی میکنه گاهی جدیو رک بودن واقعن لازمه

خیلی معذرت میخوام گلم ولی چ شوهر احمقی داری من جای تو حرص میکشم بخدا اینجور مردا تعصب خانوادشونو ب ...

خیلی رو خانوادش حساس انگار من مخوام جداشون کنم.اونقد خواهرش تو گوشش خونده اینجوری شده.نمیتونم اعتراضم بکنم چون دعوای حسابی میشه چند بار اینکارو کروم نتیجه نگرفتم بعد ی مدت دوباره شروع کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برا زنش نمیخره اما برا خواهرش درجا میخره این نمیشه ک

اره متاسفانه ولی بنظرم اگ ۲بار که چیزی خواست نخرید یخورد خودشو به ناراحتی بگیر شاید اوصاع بهتر شد

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
اونا میلیونی برات خرج میکنن که اینا به چشمت نمیاد اگه ریالی برات خرج نمیکردن الان همشونو ترور کرده ب ...

نمیدونم.راستی یه چیزی من اصلا خواهر شوهرم ندارم.شاید درک این موصوع برای من مثل شما نباشه

من تا آخر نخوندم متنو.این که این حرفا رو به شوهرت میزنه درست نیست.ما زنا باید یاد بگیریم چه حرفیه کج ...

همین کارو میکنم زیاد هم کلام نمیشم. الانم خواسته ک شوهرم شب ببره بیرون ماهارو  هواش عوض شه موندم چکار کنم نرم یا برم 

همین کارو میکنم زیاد هم کلام نمیشم. الانم خواسته ک شوهرم شب ببره بیرون ماهارو  هواش عوض شه موند ...

برو تنهاشون نزار

جیبشو خالی میکنن بعد تحویلت میدن

کینه ای نیستم ولی آلزایمرم ندارم
یه مدت ممکنه بحثو دعوا شه ولی درست میشه مرد برای حفظ زندگیش عقب نشینی میکنه گاهی جدیو رک بودن واقعن ...

مردی که اینطور پشت خانوادشه بدتر از زنش فاصله میگیره.ولی خب نظر شما هم محترمه اما چون من تو دعوا هیچوقت خیری ندیدم ترجیح میدم تو صلح این حرفا گفته بشه

همین کارو میکنم زیاد هم کلام نمیشم. الانم خواسته ک شوهرم شب ببره بیرون ماهارو  هواش عوض شه موند ...

اگ نری شاید شاید شوهرتو پرکنه.بگ نگاه نیومد.جلوی اونا بچسب به شوهرت نزار ازت اتو بگیرن.نارحتیاتو بیار تو خونه با صدای ملایم با عزیزمو جانم به شوهرت بگو

یه مدت ممکنه بحثو دعوا شه ولی درست میشه مرد برای حفظ زندگیش عقب نشینی میکنه گاهی جدیو رک بودن واقعن ...

یعنی از هر چیزی ناراحت شدم رک بگم به شوهرم ؟اخه میترسم فکر کنه من حسودی میکنم یا نمخوام برا خواهرش کاری بکنه. در حالیکه میگم اول خودمون بعد خواهرت

اگ نری شاید شاید شوهرتو پرکنه.بگ نگاه نیومد.جلوی اونا بچسب به شوهرت نزار ازت اتو بگیرن.نارحتیاتو بیا ...

اگه برم خوش نمیگذره چون هر بار گفتم منو ببر گفته خسته ام و فلان ولی اینکه گفت همون اول گفت چشم میبرمتون

خواهرشوهر نداری بدونی چه فتنه ایه اگه مادرشوهر فرشته هم باشه خواهرشوهر نمیذاره

من مادرشوهرم خیلییی خوبه همیشه این تو ذهنمه چون دختر ندار خوبه

خیلی رو خانوادش حساس انگار من مخوام جداشون کنم.اونقد خواهرش تو گوشش خونده اینجوری شده.نمیتونم اعتراض ...

عزیزم دعوا راه ننداز ، فقط و فقط یک جمله انتخاب کن و هی در دفعات مشابه تکرار کن ، من از دخالتهای خواهرت خسته شدم ،  حرفهای خواهرت واسه من تکرار نکن ، مردا ظرفیتشون پایینه چند جور بگی گیج میشن ، فقط یک کلمه انقدر تواهرت خواهرت کن ک قشنگ بفهمه از این برخوردا ناراحتب ، رابطت با مادرش هم حفظ کن ، اگ گفت تو مشکل داری زود بگو چجور با مادرت مشکل ندارم ، ایراد از خواهرته ، اگ هم ی بار مثلا چند تا چیز واسه خواهرش خرید ، راحت بگو مثل اینکه خواهرت اینا مشکل مالی  دارن میخوای  براشون خرجی ماهیانه  بریز ،  به خوشی بگو نه عصبانیت ، 

اگه برم خوش نمیگذره چون هر بار گفتم منو ببر گفته خسته ام و فلان ولی اینکه گفت همون اول گفت چشم ...

شوهرش خوبه باهاش؟شاید از سمته خانواد شوهرش ساپورت نمیشه شوهرت میخواد تلافی کنه