2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 94 پست

ممنم شرایطم تقریبا مثل شماست.خواهرشوهرای من دوقلو ان ولی یکیشون مثل ماله شماست جلو همه خودشو مظلوم نشون میده ولی خیلی سیاست داره.شوهر منم رو خانوادش خیلی حساس تر از اینی که میگی بود ولی من چندبار دستشونو واسش رو کردم الان یکم بهتر شده.من مادرشوهرم و اون خواهرشوهرم خدای سیاستن منم از خودشون یاد گرفتن تو جمع خنده خنده  هرچی دو دلمه رو بارشون میکنم حرص نخور عزیزم سعی کن وقتی اتفاقی افتادآروم و بی شکایت براشوهرت تعریف کنی آخرشم بگو من بخاطر احترامی که واسه تو قائلم حرفی نزدم و ... اینجوری بعد ی مدت خودش درک میکنه و میفهمه تو از ناراحتی بهش حرف زدی نه از شکایت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نیاز داری جدی باشی محکم جلو شوهرتو کاراش وایسی صداشو برد بالا خب ببره توهم ببر بذار بقیه هم بش ...

اره  مخوام اینکارو بکنم بگم چرا همش منو مثال میزنه .فقط مخواد شوهرم آگاه باشه ک زن نباید اینکارو بکنه

عزیزم بنظرم اینکه شوهرت به خواهرش میرسه خیلییی خوبه.کجاش بد من هر روز خودم تلفن رو میدم به شوهرم میگ ...

عزیزم برا زنش نمیخره اما برا خواهرش درجا میخره

این نمیشه ک

کینه ای نیستم ولی آلزایمرم ندارم
عزیزم بنظرم اینکه شوهرت به خواهرش میرسه خیلییی خوبه.کجاش بد من هر روز خودم تلفن رو میدم به شوهرم میگ ...

اونا میلیونی برات خرج میکنن که اینا به چشمت نمیاد اگه ریالی برات خرج نمیکردن الان همشونو ترور کرده بودی شما نفست از جلی گرم بلند میشه عزیزم این راهکار بدرد ایشون نمیخوره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اره  مخوام اینکارو بکنم بگم چرا همش منو مثال میزنه .فقط مخواد شوهرم آگاه باشه ک زن نباید اینکار ...

توهم ایندفعه بهش باخنده بگو توخودتم عروسی مواظب باش ازینکارا نکنی وقتی پیاده میشع میوه برا خواهرش بخره بگو برای من یاخونه فلان چیزم بخر

در مقابل تیکه هاشم فقط فقط لبخند بزن ، و شوهرتم گفت فلانکار کن ک ناذاحت نشن راحت و بدن هیچ واکنش اضافه ای بگو باز خواهرت چیز یادت داد ، انقدر بگو ک  بفهمه این حرفا خواهرشو اهمیت نده ، وقتی هم گفتی خواهرت چیز یادت داد  صبر نکن جواب بده ،  با ارامش بگو و  رد شو برو ی کاری کن ک نتونه کش بده ، خواست داد بیدادم کنه فقط همینو بگو ، من فقط گفتم خواهرت در گوشت میخونه ، حالا هی سر حرفای خواهرت با من دعوا کن ، 

عزیزم تماااااااااام سعی خودت رو بکن بتونی با خواهرشوهرت خوب باشی مثلا حتی اگه ازش متنفری جلو شوهرت ازش تعریف کن همیشه بهش بگو میخوام این کار رو بکنم ( که خانوادش دوست دارن ) ولی نه اونقدر که بخواد عادت کنه

حرفای خواهر شوهرت رو هم اصلا برات مهم نباشه واستا هرچی میخواد بگه 

عزیزم نیاز داری جدی باشی محکم جلو شوهرتو کاراش وایسی صداشو برد بالا خب ببره توهم ببر بذار بقیه هم بش ...

عزیزم اینجوری بدتر جنگ میشه مردایی که وابستگی زیادی به خانواده دارن اینجوری بدتر جری میشن و از زنشون فاصله میگیرن. بهتره تو آرامش حرف زد.

حتی پای جدایی رفتم قهر کردم رفتم ولی باز ی مدت بعد شروع شد

ببين اينجوري ك نميشه خداييش زور داره

ي كاربر چيز خوبي گفت توام واسه خانوادت شروع كن خريد كردن اعتراض كرد توام اعتراض كن

من تا آخر نخوندم متنو.این که این حرفا رو به شوهرت میزنه درست نیست.ما زنا باید یاد بگیریم چه حرفیه کجا بزنیم تا شوهرامون گوش کنن.من خودم چندسال طول کشید تا رگ خواب شوهرم بیاد دستم.بنظرم بهترین چیز دوری و دوستیه

فاصله رو حفظ کن .تو جمعشون کمتر صحبت کن و نظر بده که ازت رو نبینه

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
اره راست میگی اینم خوبه مرسی عزیزم 

مدام به شوهرت مثال بزن بگو فلانی رو میشناسی  از برادرش میکنه که شوهرش خرج نکنه دلش ولسه داداشش نمیسوزه همه زنا همینن فقط فکر شوهراشونن اگه پاشم بیفته بین شوهر و برادر قطعا طرف شوهرشونو میگیرن از همین حرفا بزن کم کم روش اثر میذاره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند