2777
2789

دانشگاهی ک میرم روزانه اس بعد منو چند نفر دیگه متاهلیم بقیه مجردن یکیشون ب من گفت من جات باشم درس نمیخونم مگه دیونم بعداون یکی گفت خدایا من شوهرکنم شوهرم بهم بگه درس نخون فقط منو یکی بگیره یکی دیگشونم گفت اصلا مادرشوهرم بهم بگه مفت خوره من ن کار میخام ن درس یکی نیست منو بگیره همشون نظرشون شوهرکردن بود یجوری هم میگفتن مثل اینکه شوهر کردن ی کار خیلی خیلی مهم و دست نیافتنی هست

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
منم دیییا همینارو می گمولی امر خدایی نکرده خاستگار بیاد سکته ناقص می کنم😁اونا شوخیه

شوخی نبود جدی میگفتن خواستگارم نیست دیگ تازه بااستاد هم راجبش حرف میزدن میگفتن دوست پسرا دیگ بگیرهم نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوخی میکنن شما جدی گرفتی🤣

منم دوست دارم ازدواج کنم با کسی که باب میلم باشه 

خیلی خسته شدم ولی چیزی رو فدای ازدواج نمکنم

یعنی درس نخوندم تا یکی بیاد منو ببره 

ن دارم زندگیمو میکنم ولی بشدددددت دوست دارم برم سر خونه زندگیم خیلی دوست دارم😍🥲

محیطی که شما هستید اون طوریه. توی کلاس ما اصلا ازین صحبتا نبود

والا من کرجم دانشگاههم روزانس ازاد نیست ک بگم هرکی از راه رسیده نشسته رو صندلی

سوخی میکنن شما جدی گرفتی🤣منم دوست دارم ازدواج کنم با کسی که باب میلم باشه خیلی خسته شدم ولی چیزی رو ...

نمیدونم والا یجوری از ته دل میگفتن دلم سوخت

تاثییر اینستا و زندگی های رویایی بلاگرهای ندید پدید که هیچ هدف و استعدادی ندارن و پز شوهر و زندگیشون ...

شایدم منتظرن یکی بااسب سفید خونه توی زعفرانیه و بنز بیاد بگیرتشون🫥