2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

133 بازدید | 15 پست

خانما من هر خواستگاری برام میاد بچه ی کوچیک خانواده هست و میخواد با مادرش زندگی کنیم ..  

وبه پدر مادرش خدمت کنم ..

شما  جای من بودید قبول میکردید؟

لطفا دعام کنید زود ازدواج کنم.. و سال دیگه معلم بشم بگید الهی آمین😔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه کوچیک خانواده ❌ بچه ننه ✔️ .

شوهر منم بچه آخره ولی من از اول قبل اینکه حرفی راجب جای زندگی بزنه گفتم هیچوقت با خانوادش زندگی نمیکنم و باید خونه اجاره کنه شوهرمم بی چون و چرا قبول کرد و اصلا هم حاضر نیست اونجا زندگی کنه چون می‌دونه اول آخر اونی که ضرر می‌کنه و زندگیش بهم می‌ریزه ماییم نه خانوادش

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

من این اشتباه رو انجام دادم والان مثل چی پشیمونم روزگارم سیاه شد.اگه خاستگارتون قبول کنه بهتره نزدیک پدر و مادرش یه خونه براتون تهیه کنه که هم شما استقلال داشته باشید هم به پدر و مادرش رسیدگی کنه ولی تحت هیچ شرایطی تو یه خونه با پدر شوهرو مادر شوهر زندگی نکنید البته این تجربه منه شما خودت تصمیم بگیر

معلومه که نه! مگه خونه پدر مادرت اب و دونت کمه که بری خودتو توی این دردسر بزرگ بندازی!؟ این چیزی که گفتی به حرف دوخطه در واقعیت یه کتاب داستان و چالش هست!!

هردفعه بقیه بچه هاشون میخوان بیان مهمون طور خونتون که به پدر مادرشون سر بزنن و شما همیشه در حال پذیرایی هستی صدات هم در بیاد  میگن خونه مادرمونه حتی شوهرت هم سمت اونارو میگیره .

همیشه منت خونه سرته که لطف کردن خونه دادن.

دوبار خانواده ت بیان میشن مال بچه شون رو داری تاراج میکنی واسه خانواده خودت. حتی خانواده‌ت معذب هستن خونه دخترشون

دوتا بسته پستی واست بیاد ابروت میبرن که ولخرجی

با شوهرت بحثت بشه اونا هم توش هستن.

بحز بچه هاشون خواهر برادر اون مادره هم میان 

مریض باشه باید مریض داری کنی چون میگن خونه بهت دادن لگن زیرشون بذاری چون خونه دادن به بچه ت نرسی فقط مریض داری کنی. 

یه مسافرت نمیتونی بری یا باید ببریش یا باید بقیه رو التماس کنی نگه ش دارن اخرم شوهرت میرینه به مسافرتتون که مادرم فلان جا راحت نیست برگردیم خونه.

و هزارتا مشکل دیگه.

بمون خونه پدرت با این شرایط. بی این موارد میگن زندگی سگی.

معلومه که نه! مگه خونه پدر مادرت اب و دونت کمه که بری خودتو توی این دردسر بزرگ بندازی!؟ این چیزی که ...

شوهرمن بچه کوچیک نیست ولی میگفتن بیاد کنار ما خونه بسازه قبول نکردم شهرخودمون خونه اجاره کردیم ولی نرفتم کنارشون زندگی کنم واقعا حرفات درسته اوایل ازدواج چندماه اجبارا خونه مادرشوهرموندیم تا خونه پیدا بشه واسه اجاره همه شون همه جور دخالتی کردن توزندگیم اخرشم بچه اولمو ازاسترس و قهر از دست دادم

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

شوهرمن بچه کوچیک نیست ولی میگفتن بیاد کنار ما خونه بسازه قبول نکردم شهرخودمون خونه اجاره کردیم ولی ن ...

بخدا بهترین کارو‌کردین ،هم خاله م هم زن عموم همچین شرایطی رو قبول کردن، واقعا زندگی نداشتن تا موقعی که اون بنده خدا مادرشوهرشون زنده بود.

تازه ما دلمون میسوخت واسه عموم و زن عموم هیچ وقت مهمونی خونه‌شون نمیرفتیم و هر چندوقت یبار مادربزرگمو به زورمیاوردیم پیش خودمون که اوناهم یکم زندگی کنن ولی مادربزرگم چسبیده بود به اون خونه بچه های دخترهاش و‌دختراش همیشه مهمون بودن اونجا، همیشه هم میگفتن فلانی(زن عموم) خونواده خودشو دعوت میکنه که ما نریم خونشون ولی ما میریم که بدونن اینجا خونه مادر ماس😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خاله م هم همین بود تازه شوهرش هم بچه ننه بود تا مادرش زنده بود فحش و تهمت و کتک جز اصلی زندگیشون بود.

البته که از شرشون خلاص شدم

ولی اگر دوباره یکی بیاد اونوقت چکار کنم

از طرفی من خیلی محدودم تو خونه پدرم بابام زن دوم داره من و مامانمو دوس نداره فقط شب میاد پیش مامانم صبح میره پولی ازش خواستیم فرار میکنه

من این اشتباه رو انجام دادم والان مثل چی پشیمونم روزگارم سیاه شد.اگه خاستگارتون قبول کنه بهتره نزدیک ...

حرفت طلاست

معلومه که نه! مگه خونه پدر مادرت اب و دونت کمه که بری خودتو توی این دردسر بزرگ بندازی!؟ این چیزی که ...

شما فهمیده ایی .. معلومه ک پدرت برات چیزی کم نزاشته

من زندگیم داغونه ان شاالله هیچ کس مثل من بدنیا نیاد

وای از حرفت افسردگی شدید گرفتم