سلام لطفا مراقب بچه هاتون باشید گوشی هاشونو چک کنید پسره اومده مغازه من که موتورشو تعمیر کنم یازده سالش بود مشغول کار بودم که گوشی شو درآورد و شروع به بازی کرد بعد متوجه شدم داره فیلمای کثافت نگاه میکنه و انقدر بی ادب و پررو بود که به منی که این همه سال ازش بزرگتر هستم گفت عمو بیا نگاه کن باحاله 🙄🙄😳😳 بهش گفتم تو چند سالته خانوادت گوشیت رو چک نمیکنن روت اصلا نظارتی دارن میخندید و میگفت نه بابام صبح تا شب سرکاره مادرم هم به کارهای خونه رسیدگی میکنه خلاصه شاخ آهنی درآورد سرم از این بچه و پدرو مادرش خواهشا مراقب بچه هاتون باشید
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
فقط حواستون باشه اگه چک میکنین خود طرف نفهمه که چک میکنین من خودم ۱۶ سالمه و بابام یه عادتی که دارن هر چند مدتی یهو میان گوشیو از دستم میکشن میبرن چک میکنن از یه جایی به بعد پوستم کلفت شده دیگه هرکاریم کنم سریع پاک میکنم یا حواسم هست چجوری اون کارو بکنم که به عقل جنم نرسه واسه این میگم نفهمه چون شما به عنوان پدر و مادر هیچوقت اطلاعاتتون از این چیزا بیشتر از من نوجوان نیست و من راه فرارمو بلدم پیدا کنم