2777
2789

گوشیم دستش بود اتفاقی رفت تو پیامای یکی از همکلاسیای دانشگام

بعدش ب دوستم گفته بودم امروز کلاس داشتیم خیلی استرس گرفتم چون میبرد پایین کلاس سوال میپرسید از دانشجو ها

بعد دوستم پرسیده بود همون استاد خوشتیپه نبود؟ گفتم ن اتفاقن بدتیپ و بی ریخت بود اونم گفته بود امروز یکیو دیدم دومتر بود قدش کت شلوار خوشگل خوشتیپ ماشین تیگو ادم دیونه میشد 😐منم گفتم استادای من همشون زشت و بدتیپ و بی ریختن  بعد پرسیدم ازدوستم که خوشتیپ بود؟بی دلیل پرسیدم بخدا قسم اگه دروغ میگم

دیگه همین فقط 

نامزدم این چندتا پیامو دید اتیشی شد از خونمون رفت گفت خدافظ بعد دیدم رفته خونه گفته همچین مالیم نیستی مثل دخترای هول دورتی خوب شد الان شناختمت

منم گفتم یعنی دیگ منو نمیخوای گفت نه نمیخوامت برام مهم نیستی خدانگهدارت و از این حرفا دیگه رفت

نامزدمه دوست پسرم نیست

یکساعت قبل این ماجرام رفتیم بیرون برام کادو خرید

😔بنظرتون من مقصرم یا نامزدم؟ مقصر منم؟

اینم بگم امشب خیلی بهم محبت کرد و اینا ولی☹️

یک عدد دختر زبروزرنگم

اون ک مقصر نیست اما توهم مقصر نیستی خب چیز بدی نگفتی کاش پیاماتو پاک میکردی

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

این دوستت اخر زندگی تورو نابود میکنه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم

دیوونه که نیست بخاطر ی سوء تفاهم زندگیشو نابود کنه

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

کاری بهش نداشته باش ،خودش برمی گرده

فقط یادت باشه اصلا سراغش نری

پسرا هر چقدر دنبالشون باشی بیشتر فرار می کنن،فقط یه مدت با اعتماد به نفس باش و خودت رو بالا بگیر ،

بزار فک کنه امکان داره با این کارهاش تو رو از دست بده

الان این‌پسره گفت کارت اشتباه بوده

نترس .! ازش عذر خواهی کنم و اصل قضیه رو بهش بگو

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!