2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 94 پست
یعنی از هر چیزی ناراحت شدم رک بگم به شوهرم ؟اخه میترسم فکر کنه من حسودی میکنم یا نمخوام برا خواهرش ک ...

درستشم همینه اول باید ب شما برسه بعد ب خانودش البته ب پدر و مادرش

خواهرش ازدواج کرده و شوهر داره باید شوهرش بهش برسه

والا شوهر من برا خواهراش کاری بکنه دعوا را میندازم میگم مگه شوهراشون مردن تو کاراشونو میکنی؟هر وقت مردن تو کاراشونو بکن اشکال نداره

کینه ای نیستم ولی آلزایمرم ندارم

الان سه روز زنگ میزنه وقت دکتر بگیر برام مهمونی داشت رنگ زد رستوران رزرو کن انگار این موجود شوهر نداره ب اون بگه. خوبه کارت  بانک شوهرش دستشه شوهرش هرچی میاره میده ب این تا مدیریت کنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برم خوش نمیگذره چون هر بار گفتم منو ببر گفته خسته ام و فلان ولی اینکه گفت همون اول گفت چشم ...

من خودم جای که اونا بگن خیلی اوقات نمیرم یا اگرم برم میگم دوس نداشتم بیام اما وقتی میگم نمیام کلا شوهرمم نمیره و برنامه کنسله

اگه برم خوش نمیگذره چون هر بار گفتم منو ببر گفته خسته ام و فلان ولی اینکه گفت همون اول گفت چشم ...

بمونی خونه فکرت میمونه اونجا بیشتر حرص میکشی

کینه ای نیستم ولی آلزایمرم ندارم
عزیزم دعوا راه ننداز ، فقط و فقط یک جمله انتخاب کن و هی در دفعات مشابه تکرار کن ، من از دخالتهای خوا ...

مرسی عزیزم از راهنماییت . اگ بگم ماهیانه بده با کله قبول میکنه 

درستشم همینه اول باید ب شما برسه بعد ب خانودش البته ب پدر و مادرش خواهرش ازدواج کرده و شوهر داره با ...

دعوا را میندازم ولی خودم خسته شدم عوض بشو نیس قهر میکنم اخم میکنم خودش میگه ک میفهمم از چی ناراحتی منم میگم خب وقتی میدونی چرا میپرسی

شوهرش خوبه باهاش؟شاید از سمته خانواد شوهرش ساپورت نمیشه شوهرت میخواد تلافی کنه

اره خوبه ولی این محلشون نمیزاره جایی گردش بره همیشه با اینا میره با خانواده شوهرش اصلا ندیدم تو این 4 سال بره جایی بهانشم اینه که بچه ها دعوا میکنن

مرسی عزیزم از راهنماییت . اگ بگم ماهیانه بده با کله قبول میکنه 

اصلا اصلا ، راه رو خواهرش بلده خرده خرج میتراشه ،  ک مردا ااز خرح کردنش عبایی ندارن ، پول کلی به چشم مرد میاد ،  بعدم بده چ بهتر ، دیگ بهانه بهتر از این وقتی ۴۰۰بده خواهرش ۵۰۰ک باید بده به زنش ، هیچ وقت نگران جیب شوهری ک ولخرحه نباش ، تو خرج نکنی هستن خرج مبکنن ،  اگ به شوهرتم فشار بیاد به خواهرش نمیده ،  

وقتی خرج ریزه میکنه متوقع هم نمیتونه باشه ، ولی وقتی پول دستی بده بعدا زبونش درازه ک انقدر خرجت کردم ،

مرد آروم بی زبون هم انقد تحریک کن زنشو جمع کنه . نشد رو در رو باهاش در بیفت حرصم گرفت از دستش بی شعو ...

من که از  بس حرص خوردم تپش قلب دارم قرص میخورم همش وزنم پایین میاد.نمیدونم کی خلاص میشم از دستشون .با جاریمم همین کارو کردن اون الان دیگه رفت و آمد نمیکنه باهاش البته شوهرش درکش بالاس مثل شوهر من نیس 

اصلا اصلا ، راه رو خواهرش بلده خرده خرج میتراشه ،  ک مردا ااز خرح کردنش عبایی ندارن ، پول کلی ب ...

و در ضمن بهونه واسه حرف زدن تو پیش مادر شوهر و بقیه خواهر شوهرا درست میشه ، اره شوهرم   ، خرجی خواهرشو میده خودمون فلان نداریم ، اینجور شوهرتو جلو مامانش قرار میدی ، و خودت عقب میشینی ، 

و در ضمن بهونه واسه حرف زدن تو پیش مادر شوهر و بقیه خواهر شوهرا درست میشه ، اره شوهرم  &n ...

راسی عزیزم  نامادری دارن مادرشون فوت کرده .مادرپدرشون الان که تو ی ساختمونیم ازش راضی ام همش طرف منه