خانومای با تجربه کمک کنید ...
من ی دونه خواهر شوهر دارم خیلی زرنگ خودشو جلوی داداشاش مظلوم نشون میده هر بدی بکنه اصلا نمیبینن شوهرمم خیلی بهش بها میده هر کاری هر چیزی بخواد زنگ میزنه شوهرم انجام بده در حالیکه شوهر داره خودش. جایی بره زنگ میزنه بیا منو با ماشبن ببر فلان جا البته اینم بگم اونا ماشین ندارن. یا وقت دکتر بخواد بگیره زنگ میزنه شوهرم. وقتی میاد خونه پدرشوهرم ما تو ی ساختمونیم هی میشینه میگه دلم فلان چیز خواست شوهرم میره میگیره.براش. یا شب بمونه خونه پدر شوهرم مثلا زنگ میزنه ب شوهرم میگه برا بچه ام شربت بخر یا میشینه میگه فردا صبح کاش سرشیر بود میخوردیم شوهرم میگه فردا میخرم برات. یا وقتی سه نفری میریم جایی تو خیابون چیزی ببینه میگه ااا فلان میوه تازه اومده شوهر منم پیاده میشه میره میخره .بخدا دیگ دیوانه شدم شوهرم من اگ چیزی بخوام دو روز طول میکشه بخره ولی خواهرش بگه همون دیقه فراهم میکنه نمیدونم کجای راهو اشتباه میرم اینا ی طرف تیکه و پر رویی خواهر شوهرم از ی طرف که آزارم میده هر بار میبینمش ی چیزی بارم میکنه و ناراحت میشم همش پیش شوهرم میگه فلان عروس با خانواده شوهرش اینکارو کرد شوهرم میگه خب عروس دیگه و فلان بر میگرده میگه مثلا اگ زن تو باما اینکارو بکنه زشته دیگه من ی دوته خواهر شوهرم اینجوری میکنه که شوهرم الان رو همه کارام حساس شده میگه اینکارو نکن خانوادم ناراحت میشن یا اینکارو بکن بزار ناراحت نشن.حرفی بزنن ناراحتت شم ب شوهرم چیزی نمیگم چون بگم شوهرم زود دعوا میکنه صداشو میبره بالا.یا میگم فلان چیزو گفتن میگه شوخی میکردن خب تو زیاد حساسی. نمیدونم والا موندم چیکار کنم شوهرم بدی های خواهرشوهرمو ببینه و بفهمه ک اون تو زندگیمون اختلاف میندازه وگرنه ما مشکلی نداریم .چکار کنم شوهرم پی ببره به کارای خواهرش