2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

791 بازدید | 94 پست

خانومای با تجربه کمک کنید ...

من ی دونه خواهر شوهر دارم خیلی زرنگ خودشو جلوی داداشاش مظلوم نشون میده هر بدی بکنه اصلا نمیبینن شوهرمم خیلی بهش بها میده هر کاری هر چیزی بخواد زنگ میزنه شوهرم انجام بده در حالیکه شوهر داره خودش. جایی بره زنگ میزنه بیا منو با ماشبن ببر فلان جا البته اینم بگم اونا ماشین ندارن. یا وقت دکتر بخواد بگیره زنگ میزنه شوهرم. وقتی میاد خونه پدرشوهرم ما تو ی ساختمونیم هی میشینه میگه دلم فلان چیز خواست شوهرم میره میگیره.براش. یا شب بمونه  خونه پدر شوهرم مثلا زنگ میزنه ب شوهرم میگه برا بچه ام شربت بخر  یا میشینه میگه فردا صبح کاش سرشیر بود میخوردیم شوهرم میگه فردا میخرم برات. یا وقتی سه نفری میریم جایی تو خیابون چیزی ببینه میگه ااا فلان میوه تازه اومده شوهر منم پیاده میشه میره میخره .بخدا دیگ دیوانه شدم شوهرم من اگ چیزی بخوام دو روز طول میکشه بخره ولی خواهرش بگه همون دیقه فراهم میکنه نمیدونم کجای راهو اشتباه میرم اینا ی طرف تیکه و پر رویی خواهر شوهرم از ی طرف که آزارم میده هر بار میبینمش ی چیزی بارم میکنه و ناراحت میشم همش پیش شوهرم میگه فلان عروس با خانواده شوهرش اینکارو کرد شوهرم میگه خب عروس دیگه و فلان بر میگرده میگه مثلا اگ زن تو باما اینکارو بکنه زشته دیگه من ی دوته خواهر شوهرم اینجوری میکنه که شوهرم الان رو همه کارام حساس شده میگه اینکارو نکن خانوادم ناراحت میشن یا اینکارو بکن بزار ناراحت نشن.حرفی بزنن ناراحتت شم ب شوهرم چیزی نمیگم چون بگم شوهرم زود دعوا میکنه صداشو میبره بالا.یا میگم فلان چیزو گفتن میگه شوخی میکردن خب تو زیاد حساسی. نمیدونم والا موندم چیکار کنم شوهرم بدی های خواهرشوهرمو ببینه و بفهمه ک اون تو زندگیمون اختلاف میندازه وگرنه ما مشکلی نداریم .چکار کنم شوهرم پی ببره به کارای خواهرش 

چه شرایط بدی

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حلی ندارین؟هر راهی امتحان کردم عوض بشو نیس

راستش منم اوضاعم همینطور بود

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

عزیزم نیاز داری جدی باشی محکم جلو شوهرتو کاراش وایسی صداشو برد بالا خب ببره توهم ببر بذار بقیه هم بشنون مشکلتون خواهرشه با خواهرشم جدیو محکم رفتار کن اگه میگه اینکارو کن ناراحت نشن بگو اونا ناراحت نشن ولی من بشم من برای خوشایند کسی زندگی نمیکنم توهم نکن جدیو محکم باشی یه مدت درس میشه خواهرش میگه اگه زنه تو فلان کارو کنه خیلی جدی بگو چرا همش منو مثال میزنی زندگیه مردم بماچه خیلی جاها کاری میکنه شوهرت براش نشون بده خوشت نمیاد 

تا چن سال رسما برده شده بودم،یهو کم آوردم و خیلی جدی دیگه باج نمیدم،یه مدت ناراحتی پیش میاد ولی بعدش درست میشه،اتفاقا خواهرشوهرمم همینطوری بود،چن بار طولانی با شوهرم قهر کردم،شوهرم توبه کرد

از خانواده شوهرت فاصله بگیر ، یکم ها ک اتو ندی دستشون ک وا فلان میکنه ، و بچسب به خانواده خودت ، هر چی واسه خواهرش خرید تو هم واسع خواهر برادرت بخر  ، بگو بخره ، وای فلان میوه داداشم عاشقشه براش ببرم ، نیم کیلو بیشتر بخر میرم خونه مامانم ببرم یا منم  فلان هوس کردم  ، همون لحظه ک خواست بگو یا میخره یا دستش میاد ک داره بیجا خرج میکنه ، ۵دفعه ک وسط اینو میخوام اونو میخوام تو هم لیست بدی  لال نباشی حل میشه ،  چشمش باز میشه ک همش واسه خواهرش میخره به تو بگه ن ، نخرید هم همش نخریدنش به زبون نرم بزن تو سر خودش و فامیلش ، عه هوس کردما ، خیلی وقت بود نخوردما ، ی فلان 

عزیزم بنظرم اینکه شوهرت به خواهرش میرسه خیلییی خوبه.کجاش بد من هر روز خودم تلفن رو میدم به شوهرم میگم زنگ بزن به خانوادت.ببین چیزی نمیخوان البته اونا میلیون میلیونی برام خرج میکنن توقع یه هزاری از ما نداشتن .وقتی به خانواد خودش برسه ینی یک زنه خیلیی خوبی مثل شما پشتشه همیشه بگو بمن چه خواهرشه دوستدار وقتی اینو بگی میبینی برات خیلیی آسونتر میشه

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙

وقتی هوس چیزی کرد تو با خنده بگو چرا هوستون پیش شوهرت نیمکنی میترسی خرجش زیاد بشه

یا تو هم الکی بگو فلان خواهرشوهر با عروسشون اینکار رو کرد یا هرچیز گفت بگو اتفاقا برعکس من راجعبه خواهرشوهره این شنیدم

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

کلید مرد دکتر حبشی رو گوش کن تو اون گفته چطور میشه اقایون انقد به خانواده خدمت رسانی کنن وبرعکس به حرف زنشون گوش ندن 

حالم از خواهرشوهرت بهم خورد 😑

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند