2777
2789
عنوان

بدترین خرابکاری که بچه‌ی گرامیتون تو خونه انجام داده چی بوده؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4994 بازدید | 162 پست
چرا عزیزم.  به این قشنگی رنگ کردن. با چه زحمتی. چقدر خلاقانه خدا حفظشون کنه. اما طفلی بچه ...

😭😭😭مظلوووووووووم

از سردی هوا فقط زود به زود جیش آوردنش واسه ماست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار از دم در اتاقش رد پودر شیر خشک و پوشک بود تا برسم به خودش که کلش رو خالی کرده بود زمین دستاشو لیس میزد خیلی دلبر بود اول فیلم گرفتم بی هوا ازش بعد یه ذره دعواش کردم 😍😄

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻

از شهروند اومده بودم خریداروگذاشتم روفرش که کم کم بچینم 

یهودیدم 

مایع لباسشویی بزرگ پرسیل وخالی کرده روفرش وداره پخش میکنه به همه جا 

تمام زندگیم شدکف 

۲فروردین بودتمام قالی شویی هام بسته بودن خلاصه دوروزطول کشیدتایه قالی شویی پیداشدوماروازکف نجات داد

یبارم گردو خریدیم گردوشکن دم دست نبود با لیوان یه گردو شکوندم بعد این دید یاد گرفت رفت ی گردو اورد با دوتا از ضروف چینیم که تا الان دل نداشتم توشون غذا بخورم یکی گذاشت زیر گردو گذاشت روش با یه ضرف چینی دیگه میکوبید که گردو بشکنه برق از سرم پرید 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

روغن رو درشو باز کرد ریخت رو فرش اتاق بعد اومد تند تند بوسم میکنه میگه من عاشقتم مامان

فهمیدم ی گندی زده رفتم دیدم دود از سرم بلند شد😐

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

دختر من تازه یک ماهش شده تا الان دوبار خونه رو جیشی کرده هنوز کار دیگه ای از دستش برنمییاد خودم تو بچگی خیلی بد بودم خدابه خیرکنه 

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶

امسال عید خونه تکونی کردیم مرتب تازه فرشارو دادیم شستن وپهن کردیم نهار خوردیم باشوهرم افتادیم خوابیدیم یعنی مرده بودم یه ماه تموم میسابیدم

بیدار شدم از خواب چشمتون روز بد نبینه همه ادویه هارو ریخته بودن رو فرش زردچوبه

کل فرشو باز شامپو فرش زدم دیوانه شدم فقط

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

من ندارم ولی همیشه به خودم اگه یه روز بچه دار شدم 🤞 واقعا چه عکس العملی باید نشون داد وقتی یه کار وحشتناک میکنن 

یا مثلا مثل این خارجی ها خیلی ریلکس فیلم بگیرم 🤔 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

پسر اولم وازلین مالیده بود ب همه ی زندگی و سر و لباسش

دومی هم کل مواد خوراکی آشپزخونه رو ریخته بود بیرون رشته آش، نخود لوبیا، زرد چوبه ی وضعی بود

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏