2777
2789
عنوان

مسافرت به کیش

881 بازدید | 59 پست

سلام دوستان میخواستم کمکم کنید قراره برای اولین بار با شوهرم بریم کیش ولی از مکانای تفریحیش هزینه هاش هیچ اطلاعاتی ندارم.میشه اگه شما رفتین میدونید چه تفریحاییش خوبه بهم بکید.راستی یه سوال دیگه راسته که میگن نمیزارن از ساحلش صدف جمع کنی بیاری با خودت توی فرودگاه میگیرن؟چرا خوب من فقط بخاطر صدف دارم میرم😂

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂خیلی گرونه من عید امسال رفتم جز پول دور ریختن چیزی نبود اما خب برا تنوع خوبه صدفو نمیدونم  ...

کدوم تفریحاش جالبه.کدوم ساحلاش قشنگ تره

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕

والا من از صدف خبری ندارم اما کیش یکی از عالییییی ترین مسافرتاس...برو حسابی خوش بگذرون....بازیای دریا،کنسرت شبانه،رستوران دریایی اینارو حتناااااا برو...خب یکی از کشتی خوشش میاد یکی نه،من مثلا دوس ندارم اما اگه دوس داری جُنگای خوبی تو کشتیا برگزار میشه حالابسته به هزینه ای که میکنی خدماتش متفاوته...بازار گردی عالیه...بازار عربا من دوس نداشتم...خاله هام این دفعه سافاری رفته بودن خوب بود...اگه دفعه اولته تور گشت جزیره هم برید خوبه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤