2777
2789
عنوان

علوم آزمایشگاهی یا روانشناسی

121 بازدید | 21 پست

سلام خانوما 

من کارشناسی روانشناسی دارم 

بنظرتون برا ارشد بخونم و بعدش با ارشد روان مشغول کار شم یا دوباره کنکور بدم برای یکی از پیراها؟؟ 

علاقم به پیرا ها یکم بیشتره ولی از طرفی هم میگم من که تا اینجا خوندم ارشد مو بگیرم درامدم بیشتر از قانون کار پیرا ها میشه 

لطفاً صادقانه نظر بدین همشونو میخونم

اگر میخای دوباره بخونی ی توصیه میکنم مثل ابجیم داخل پیرا به جز فیزیو عزیزم هیچ کار ئ درامد نیست کامل اشباعه درس بخون بنطرم برو دندون چون سنت زیاده پزشکی طول میکشه اما دندون خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم درگیر همینم،،اسی جان نظرتو راجی منم بده

من لیسانس ریاضی دارم،،دوست دارم ارشد بخونم

ولی نه ریاضی،،روانشناسی که انشالله تا دکترا برم

یا با فوقش در مطب دیگران یا دانشگاه غیر انتفاعی

ومدرسه تدریس کنم،،حالا خودم میگم ارشد مهندسی

صنایع هم میتونم بخونم،ودر کارخونه کار کنم موندم

چیکار کنم،،باز میگم کار کارخونه تا ۴ حداقل هست

واقعا می ارزه تا پنجشنبه برم سر کار؟؟؟

وای منم درگیر همینم،،اسی جان نظرتو راجی منم بدهمن لیسانس ریاضی دارم،،دوست دارم ارشد بخونمولی نه ریاض ...

عزیزم بستگی به خودت داره چون لیسانست روان نیست باید ارشد و دکتری رو بگیری که بتونی کارکنی پس حداقل ۶ سال میخواد اگه میتونی کنار بیای بخون

عزیزم بستگی به خودت داره چون لیسانست روان نیست باید ارشد و دکتری رو بگیری که بتونی کارکنی پس حداقل ۶ ...

اره گلم مشکلی ندارم،چون خودم میخوام مدرسه غیر انتفاعی تدریس کنم،،فقط من میدونم کارخونه حقوقش بیشتره

ولی تایمشم بیشتره ،،من هم میتونم مدرسه درس

بدم هم دانشگاه برم هم وقت آزاد به خودم برسم

نظرت چیه گلم؟؟؟واینکه پرستیژ کدوم بالاتره؟؟؟

من باشم ارشد روان میگیرم .

پیراها درسته بازار کارش خوبه ولی زندگی خوب ندارن . پرستارا و اینجور رشته ها و برو ببین همشون افسرده و بداخلاق و بی اعصاب و با پوست و ظاهر داغون . اینا نشون میده زندگی خوبی ندارن 

اگر ازدواج هم نکرده باشی خواستگار خوبی برات نمیاد .

وای اگر ارشد روان رو با جدیت بخونی و بری سرکار خیلی خوبه