2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نباید مادرم بدونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 57 پست
نه نکردیم🥲💔

اگرقبول میکنه زودترعقدکن ممکنه مامانش نذاره وبیشترگرفتاربشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگرقبول میکنه زودترعقدکن ممکنه مامانش نذاره وبیشترگرفتاربشی

ببین

کلاً حق داره نکنه میدونی چرا

من اونوقت باهاش عقد نکرده هیچ کاری نکرده اومدم سر خونه زندگی رابطع جنسی کامل داشتیم مادرش هر کار بدی که به من میکرد من هیچی نمیگفتم

فقط ۱۴ سالم بود معلومه که چرا هیچی نگفتم

این که کلاً طعم زندگی رو با من کشیده الان هیچ دلیلی برای عقد کردن نمونده:)🥲

15 سالمهپدرم اعتیاد داره اصلاً هیچی نمیگهمادرمم ساده و بی زبون و چند ماه میشه طلاق گرفتن

خودت چی از عقلت استفاده کن مگه دختر ۱۴ساله وقت شوهرش پدرومادرت بی مسئولیتن خودت عاقل باش

خودت چی از عقلت استفاده کن مگه دختر ۱۴ساله وقت شوهرش پدرومادرت بی مسئولیتن خودت عاقل باش

عموهام مخالفن میگن جدا نشی اینا

و از شوهرم بگم وابسته به مادر، خسیس، کار نمیکنه

و من کلاً میدونم کنار همچنین ادمی موندن کلاً اشتباهه

من اگه تموم کنم باهاش تنها راهم اینه که برم پیش مامانم ولی مامانمو تو اون خونه‌ای که میشینه دارن بیرونش میکنن چون میگن طلاق گرفتی

مادرم با یکی الان هس و اون مرد هم متاهله و من چند تا خونه توی دیوار دیدم کار پرستاری با پول و خونه به مامانم گفتم گفت نه گفتم چرا گفت عسگر (همون مردی که باهاشه) نمیزاره کار کنم

مادرم خیییلییی زود باور و سادس و منم میترسم برم پیشش🙂

وای خدایا دخترایی مثل تو حرصمو درمیارن🫢اخه دختر۱۴,۱۵ساله رفته با یه پسر عین زنوشوهر زندگی میکنن بعد ...

عموهام مخالفن میگن جدا نشی اینا

و از شوهرم بگم وابسته به مادر، خسیس، کار نمیکنه

و من کلاً میدونم کنار همچنین ادمی موندن کلاً اشتباهه

من اگه تموم کنم باهاش تنها راهم اینه که برم پیش مامانم ولی مامانمو تو اون خونه‌ای که میشینه دارن بیرونش میکنن چون میگن طلاق گرفتی

مادرم با یکی الان هس و اون مرد هم متاهله و من چند تا خونه توی دیوار دیدم کار پرستاری با پول و خونه به مامانم گفتم گفت نه گفتم چرا گفت عسگر (همون مردی که باهاشه) نمیزاره کار کنم

مادرم خیییلییی زود باور و سادس و منم میترسم برم پیشش🙂

نه پدرم گذاشت برم نه شوهرمتا هفتم خوندمو ازدواج من سنتی بود خودم نخواستم

اهل کجایی؟ 

میدونی آینده ات تباهه بااین پسر اگه ادامه بدی؟ 

منو به عنوان خواهر بزرگت بدون قصد ندارم اذیتت کنم باحرفام 

فقط یه لحظه فکر کن 

آینده ات میدونی چطوری میشه؟ خوشبینانه ترین حالتش اینه که بازور و دعا والتماس عقدت میکنه،بعدم چند تا بچه میاری براش،اونم میشینه خونه،سرکارم نمیره ، فقیر وفقیر تر میشین روز به روز 

توهم میشی یه زن افسرده وداغون که تنها آرزوت سیر کردن شکم خودت وبچه هات میشه

🫡

عموهام مخالفن میگن جدا نشی ایناو از شوهرم بگم وابسته به مادر، خسیس، کار نمیکنهو من کلاً میدونم کنار ...

برو بهزیستی بگو بی کس و کاری به عموهات چه ربطی داره اگه خیلی ادعاشون میشه بیان بگن طرف عقدت کنه بره سرکار فقط بلدن حرف مفت بزنن یا با دانشجوهایی که دنبال همخونه میگردن زندگی کن خودتم برو سر کار