2777
2789
عنوان

مسافرت به کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا من عکسای ساحل مرجان و نگاه کردم پر گوش ماهی و صدف خوشگل بود

غیر ممکنه عزیزم اگ باشه شکسته است خیلی سخت پیدا میشه من ک هروقت میرفتم ساحل اگ ب زور صدف معمولی پیدا میکردم مطمئن باش اونجا زندگی کردم.

عالیه فوق العاده س بهترین سفری که من همیشه میرم کیش میتونی برداری اگه پیدا کنی  ساحل هاش قشنک ...

مرسی عزیزم از راهنماییت.شما نمیدونی کدوم ساحلش صدف و گوش ماهی داره.راستی اکبر اقبالی هرشب هست اونجا یا نه

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
مرسی عزیزم از راهنماییت.شما نمیدونی کدوم ساحلش صدف و گوش ماهی داره.راستی اکبر اقبالی هرشب هست اونجا ...

اکبر اقبالی بعضی شبها تو کیش برنامه نداره قبلش اطلاع رسانی میکنن وگرنه تو حالت عادی هر شب داره 

من گوش ماهی از مرجان برداشتم خیلی باید بگردی اونم نصف شکسته بود  

راستی عکس هم میتونی بگیری عکاس های کلوپ میندازن با بلوز و شلوار خیلی باحال میشه خانم هم داره

اکبر اقبالی بعضی شبها تو کیش برنامه نداره قبلش اطلاع رسانی میکنن وگرنه تو حالت عادی هر شب داره  ...

پس واسه حجاب گیر نمیدن اونجا نه؟اگه با بلوز شلوار میشه عکس انداخت مانتو نبریم دیگه راحت باشیم😂

عزیزم ما رفتیم امسال عالی بود اولین بارم بود یعنی قدم زدن تو جزیره هم انرژی بخشه ی جای خاصه با بقیه مسفرتایی ک رفته بودم فرق داش هزینشم ما هتل ساحلی رفتیم ک هزینه برا هتل و غذا ندادیم هزینه تفریحات و هواپیما شد ۵نیم در ضمن من ی جوب کبریتم نخریدم از اونجا

خدایا شکرت 😍 برای داشتن همه عزیزای مهربونم شکرت😊😍😍
پس واسه حجاب گیر نمیدن اونجا نه؟اگه با بلوز شلوار میشه عکس انداخت مانتو نبریم دیگه راحت باشیم😂

نه مانتو ببر 

ولی من با تی شرت و شلوار کنار ساحل عکس گرفتم خیلی خوووف میشه 

موتور و دوچرخه با بلور شلوار اکی میتونی بری 

من تابستون رفتم بزن تو نت سایت تفریحات کیس برات میاره فک کنم حدود 110اینا شد تایم هاش قیمت ش فرق دا ...

نت برگ زدم پارک آبی نداشت اصلا

غواصی بهترینشه حتما برووو پاراسل شاتل خوبن کشتی تفریحیشم شبا برنامه داره خوبه کشتی اکواریوم بد نیس البته ما۳روز اونجا بودیم خیلی جاها رو نشد بریم مثل پارک دلفین و.. حتما عکسم بگیر اونجا عکاس هس پیش کشتی اکواریوم خیلی خوب عکاسی میکنن

خدایا شکرت 😍 برای داشتن همه عزیزای مهربونم شکرت😊😍😍

سلام عزیزم هستی؟

اگه اومدی یه ندا بده کار واجب دارم باهات

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔