2777
2789
عنوان

مسافرت به کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 59 پست
اون موترای بی صداش کاش میزاشتن اینجام از اونا بیاد

آره خیلی خوب بود موتورهاش😊😊

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفریحات ابیشو من دوست داشتم هیجان انگیزه قیمتاش متاوته ا مثلا نفری ۵۰ اینا تا نفری ۱۰۰ و خورده ای بس ...

عاره همون گوش ماهی یکی از اقواممون گفت ازش گرفتن توی فرودگاه

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
نزدیک  ده میلیون  خرج آدم میشه  با خرید  و هتل  و غذا  و سوغاتی رنت &n ...

ده میلیون اگه بشه که آدم میره استانبول دیگه

استارتر اونجا رستوران زیرابی داره که با کمک مهندسای خارجی درست شده اگه با تور میری باید ببینی از قبل رزرو کردن یا نه 

پاساژ و رستوران های غذای دریایی با گوشت خرچنگ و صدف و انواع ماهی دارن 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
یه روز برای اقایون هست و روز دیگه برای خانوم ها

چه خوب واقعا مرسی که گفتی من عاشق پارک آبیم پس مایو حتما ببرم با خودم؟

استارتر اونجا رستوران زیرابی داره که با کمک مهندسای خارجی درست شده اگه با تور میری باید ببینی از قبل ...

نه با تور نیست خودم بلیط چارتری میگیرم میرم واسه هتلم آشنا داریم فقط تفریحاته

نه گلم همچین چیزی نیست بعدم تو ساحل های کیش سخت پیدا میشه چیزایی هم که تو ساحله شکسته و بیخوده مگه اینکه بری سمت جاده جهان اونجا بگردی

نه بابا کاری ندارن اگه پیدا کردی با خیال راحت بیار بعد خودشونم اونجا میفروشن اگه دوست داری میتونی بخری

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤

عالیه فوق العاده س بهترین سفری که من همیشه میرم کیش

میتونی برداری اگه پیدا کنی 

ساحل هاش قشنکه همشون مرجان سیمرغ 

اسکله خیلی خاصه شب هاش قشنگه موتور سواری داره عالیه 

جنگ شبانه اقبالی برو عالیه 

من کشتی رفتم ولی دوست نداشتم برای همین پیشنهاد نمیکنم 

بازی های دریایی غواصی شاتل پاراسل خوبه 

پارک دفلفینا هم خوبه ولی من خیلی علاقه نداشتم 

کلی پاساژ هست همه رو بگرد بعد اگه خواستی خرید کن 

رستوران فود لند خوبه  هشتک هم بد نیس (فست فودن )البته هشتک غذا هم داره هشتک با موسیقی 

ما رستوران اوانس رفتیم تو بندرگاه منو ش بوفه سه طبقه س طبقه پایین حالا زیر دریایی داره به رستوران زیر دریایی هم معروفه قلیون و اب میوه و چایی هم تو طبقه بالا ش سرو میکنن خیلی خوب بود شاندیز ساحلی هم خوب بود هم موسیقی هم رستورانش (چندتا شاندیز حواست باشه )تو تهران بازی ها رو نگیر گرون میدن 

گشت با قایق تفریحی هم خوبه

خلاصه خیلی خوبه قدم زدن تو کیش هم عالیه  

نه گلم همچین چیزی نیست بعدم تو ساحل های کیش سخت پیدا میشه چیزایی هم که تو ساحله شکسته و بیخوده مگه ا ...

پس چرا من عکسای ساحل مرجان و نگاه کردم پر گوش ماهی و صدف خوشگل بود