سلام دوستان میخواستم کمکم کنید قراره برای اولین بار با شوهرم بریم کیش ولی از مکانای تفریحیش هزینه هاش هیچ اطلاعاتی ندارم.میشه اگه شما رفتین میدونید چه تفریحاییش خوبه بهم بکید.راستی یه سوال دیگه راسته که میگن نمیزارن از ساحلش صدف جمع کنی بیاری با خودت توی فرودگاه میگیرن؟چرا خوب من فقط بخاطر صدف دارم میرم😂
زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انگار اصلا ایران نیستی انقد هما چیز خوبه و روی مقررات
خیلی تروتمیز و قشنگه
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
تفریحات ابیشو من دوست داشتم هیجان انگیزه قیمتاش متاوته ا مثلا نفری ۵۰ اینا تا نفری ۱۰۰ و خورده ای بستگی داره،یه جاهایی هست هم تو خیابون هم پاساژ هم حتی هتل که بهت کلوبهایی که باهشون قرار داد دارن رو معرفی میکنن بعد هرکدوم از تفریحاتی که خواستینو انتخاب میکنین و میرین دیگه، صدف همون گوشماهیا منظورته؟ فک نکنم گیر بدن اخه چه جوری پیداش کنن تو چمدون؟ خیلی نرمال میگردن ادمو