2777
2789
عنوان

خیانت دیده ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 55 پست

چقدر انرژي منفي 

حتي اگه خيانت ديده باشين هم خودتونو نبازين،زندگي سخت تر از اينه كه بخاطر يه اشتباه بخوايين انقد داغون. و سرشكسته بشين،فوقش يا جداميشين يا اتمام حجت ميكنين و زندگيتونو از نو ميسازين 

من خودم ب شخصه ديدم كه پسره بعد ٥بار خيانت برگشته به زندگيش و جالبيش اينه دختره اصلا ولش نكرد اصلا قهر نرفت خونه پدرش موند،درستش كرد 

الانم نتيجه ي اون خيانت ،شده يه عشق پاك ،كه ثمره ش هم يه ني ني تو راهيه

زندگي همينه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام خیانت کرد گفت ب مامانم دوست دارم حقمه ۴تاشو داشته باشم میخواین زندگی کنین نیخواینم برو گم شو م ...

توی فامیلتون پدرتون از کی حرف شنوی داره؟

کی توی فامیلتون امانتدارهس؟

ببین مامانت افسرده میشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
چقدر انرژي منفي  حتي اگه خيانت ديده باشين هم خودتونو نبازين،زندگي سخت تر از اينه كه بخاطر يه ا ...

چقد جالب اما واقعا دیگه ادم سابق نمیشیم و فقط اینجا رو داریم درد دل کنیم 

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨

من خیانت دیدم در حد زنگ و پیام شوهرم قبلا عاشق دخترخالش بود ولی بهم نرسیدن ازدواج کرده بودو ۲تا بچه داشت اولین روز اشنایی منو همسرم بهم گفتدخترخالش میخواسته حتی گفت واسه عقدمون ک دعوت کردیم شخصا بهم زنگ زده تبریک گفته و زورش گرفته نمیدونم از همون موقع شماره همو داشتن چند بار پیاماشون رو هوندم شوهرم میگفت فقط میخواستم بدونم دوسم داشته یا نه خیلی داغون شدم میخواستم جدا بشم فقط،زبونی گفتم ولی قسم خوزد،واسم سوال بوده دختر خالش هم اومد باهام حرف زد،وقتی یادم میاد دوباره حالم بد،میشه الانم خداروشکر خوبیم دیگه هیچی ازش ندیدم

کاش بودی تا دلــــــــــــم تنهـــــــا نبود😔هــانـــام تو همیشه تو قلب منی دخترم
اره واقعا

البته از بقیه زیاد خبر ندارم فقط همینارو میدونم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
الهی چقد سخت رها کردی یا بخشیدی؟

بینهایت سختتتتتت😣

اولینبارش بود و ب غلط کردن افتاد و فرصت خواست بازم نبخشیدم داشتم میرفتم ک گفت بری خودمو میکشم بدون تو نمیخوام زندگی کنم دیدم سم خورد واااای خیلی بد بود بالا اورد میلرزید زنگ زدم ارژانس رفتیم بیمارستان معدش درجا خونیزی کرده بود دیگه تو اون حال گریه میکرد ک منو ببخش من بد کردم خرشدم قدر تو رو ندونستم بدون تو میمیرم یه فرصت بهم بده بعد اگه چیزی ازم دیدی برو منم فرصت دادم بهش و الان باهاشم

👈 با هرکی مثل "خودش"👉 
واسه دشمنم هم همچین آرزویی نمیکنم چون خودم خیلی دختر غیرتی و حسودیم فک میکنم اگر خدایی نکرده همچین م ...

خواهر گلم تو مجرد بمون ناموسا 😐✋🏻 😂😂

چقد جالب اما واقعا دیگه ادم سابق نمیشیم و فقط اینجا رو داریم درد دل کنیم 

اوايلش سخته عزيزم

درست ميشه

شايد هيچوقت فراموش نكني اين اشتباهو ،ولي بخاطر زندگيت ميگذري و از نو ميسازيو ادامه ميدي

توی فامیلتون پدرتون از کی حرف شنوی داره؟ کی توی فامیلتون امانتدارهس؟ ببین مامانت افسرده میشه

هیشکی  زورش ب پدرم نمیرسه صدامی شده ک نگو خونواوه مامانم صداشونو کسی نشنیده یه پیرزن وپیرمرد ساکت وارومن

I am nurse
بینهایت سختتتتتت😣 اولینبارش بود و ب غلط کردن افتاد و فرصت خواست بازم نبخشیدم داشتم میرفتم ک گفت بر ...

الهی عزیزم چقد سخته ولی ادم نمیتونه فراموش کنه مخصوصا اگه یه چیزایی بفهمه که حد و مرزها رو هم شکستن این همیشه ادمو عذاب میده 

اوايلش سخته عزيزم درست ميشه شايد هيچوقت فراموش نكني اين اشتباهو ،ولي بخاطر زندگيت ميگذري و از نو م ...

ایشالا که بشه دوست عزیزم