2777
2789
عنوان

رفتار معلم بچم بهمم ریخته

581 بازدید | 62 پست

براش یادداشت گذاشتم که لطفا نسبت به تمیز نوشتن و ساعت انجام تکالیف بهش تذکر بده.رفته جلوی بچه ها گفته مامانت نوشته اذیتش میکنی. کثیف مینویسی که مامانت دوباره بهت برگه بده ؟من نمیخام اینجوری.بچه منم گریش گرفته گفته دلم برای مامانم تنگ شده گفته که بری دوباره اذیتش کنی؟

با جی پی تیم چت کردم گفت رفتارش غیر حرفه ای بوده اعتماد به نفس و احساس امنیت بچه رو گرفته شرمندش کرده جلوی بچه ها .

بچم امروز از خواب بعد ازظهریش میپرید میگفت پاشو درسمو بگو دیر شد دوباره گرسنه بود با دفتر دنبالم میدووید میگفت نه اول درسمو بگو 😢

یه نامه براش نوشتم گفتم فردا هم خودم بچمو ببرم فکر نکنه بی پناهه.انقدر امروز التماسم کرد فردا تو ببرم.

خوابم نمیره از ناراحتی .یاد دهه خودمون افتادم شصتیا که انقدر ضربه خوردیم از رفتار معلما

چت جی پی تی جوابش علمی نیست بیشتر اوقات به اون اکنفا نکناگه جمعیت کلاس زیاد باشه معلمش وقت نداره تک ...

اتفاقا همه ی جوانب رو بررسی میکنه.اینکه یه تذکر رو چوب کرده توی سر بچم زده بد نیس؟کلا ۱۶ نفرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا همه ی جوانب رو بررسی میکنه.اینکه یه تذکر رو چوب کرده توی سر بچم زده بد نیس؟کلا ۱۶ نفرن

من چن بار جواب چیز علمی که میدونستم محض اعتبار سنجی پرسیدم اشتباه گفته بفد که بهش گفتم جواب داده ااااا راست میگی اونجوریه

اسی زیاد بچتو ضعیف بار نیار با هر حرفی ناراحت بشه، معلمه،، حالا تذکر داده . شما خودت این اجازه دادین ...

آخه چرا جلوی جمع گریه و احساس شرم بچه رو به مسخره گرفته؟ اون بچه خجالت کشیده خواسته به من پناه بیاره بهش گفته میخای بزی دوباره اذیتش کنی؟ خب بغل بگیر بچه رو بگو درست رو به موقع بنویس و تمیز برام مهمه .بچه ۷ سالشه

من چن بار جواب چیز علمی که میدونستم محض اعتبار سنجی پرسیدم اشتباه گفته بفد که بهش گفتم جواب داده ااا ...

یه موردایی رو باید گرا ندی بهش تا خودش تحلیل کنه.حالا موضوع علمی بحثش جداست

من چن بار جواب چیز علمی که میدونستم محض اعتبار سنجی پرسیدم اشتباه گفته بفد که بهش گفتم جواب داده ااا ...

میتونم بپرسم مثلا چه سوالی خیلی کنجکاو شدم

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

بعضی از معلما خیلی بی سوادن اصلا رفتار با بچه رو بلد نیستن

من موندم چجوری و با چه منطقی اینارو میزارن برای آموزش و تربیت

اتفاقا یه نمونه برای آشنام پیش اومدو چقدر عصبانی و ناراحت شدم

چیزی نمیشه که گفت

بچه ات و قوی بار بیار

همه چیز از درون تو آغاز میشود