2777
2789
عنوان

خیانت دیده ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 55 پست
عزیزم افسرده نشدی؟ معمولاً اونایی که خیانت میبینن افسرده میشن و این افسردگی مادرا روی بچه ها تاثیر ...

واقعا چطور با این همه دلیل واسه افسردگی دووم بیاریم 

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨
منم خیلی دارم اذیت میشم و تقریبا بیشتر تنهایی من پر شده از گریه و حسرت اما نگذاشتم بچه هام پی به غم ...

من برات حمد و صلوات میخونم حال دلت خوب بشه برای منم لطفا دعا کنید😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم؟

کلا هر کدوم جریان داره چند جلسه باهاشون پیش میرفتم کلی ذوق و امید میگرفتم بعد یجوری گندی میووردن بالا بهم میخورد خسته شدم خب 😔

دِله من با دِله تو خوشه اوووو  اِاِاِاِاِاِ  اوووو  اِاِاِاِاِاِ    الناز هسدم👩
کلا هر کدوم جریان داره چند جلسه باهاشون پیش میرفتم کلی ذوق و امید میگرفتم بعد یجوری گندی میووردن بال ...

من نمیدونم اینجور ادما که نمیتونن به یه نفر تعهد داشته باشن اصلا چرا زن میگیرن؟

منم خیلی دارم اذیت میشم و تقریبا بیشتر تنهایی من پر شده از گریه و حسرت اما نگذاشتم بچه هام پی به غم ...

میدونم عزیزم نمیخوای اب توی دل بچه های گلت تکون بخوره ولی گلم خودت باید حتماً بری مشاوره ببین هیچ فایده ای هم که نداشته باشه لااقل یه درد دل بامشاور که ترجیحاًخانوم باید باشه میکنی سبک میشی روح وروانت تخلیه میشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
میدونم عزیزم نمیخوای اب توی دل بچه های گلت تکون بخوره ولی گلم خودت باید حتماً بری مشاوره ببین هیچ فا ...

عزیزم مشاور  میرم ولی آقا هستش خودم هم دوست داشتم خانوم باشه ولی از اینکه پیش این آقا رفتم خیلی راضی هستم

من نمیدونم اینجور ادما که نمیتونن به یه نفر تعهد داشته باشن اصلا چرا زن میگیرن؟

نمیدونم بخدا یکیشون که بعد چند جلسه گفتمش اگر هر از گاهی با اجازه شما بخام با دوستام دور هم جمع شیم مشکلی ندارید گفت نه بعد خانوادش زنگ زدن گفتن دخترتون آزاده فلانه بهمش زدن

یکی دیگشون تو خاستگاری حرفای قشنگ قشنگ رفتیم تو آشنایی چون من خیلی محتاطم تو خاستگارام دیدم بعد ۵ ماه کلا اقا عوض شد حرفاش دیدم مناسبم نی

یکی دیگشونم همین چند وقت پیش بود که همکار بابا و دامادمون بود یعنی اونو دیگه همه میگفتن عاالیه چشم بسته بهش بله بگو اینقدر ک قبولش داشتن بهم میگفت من برونگرام اهل منطق اهل گفتگو بعد یهو بی دلیل گفت میخام نو حال خودم باشم و ۱۰ روز ولم کرد بعد اونهمه حرف و بیرون رفتن بعد ۱۰ رو نوشت میتونی صحبت کنی که دیگخ من جوابشو ندادم و الان برگشتم به نقطه اول خیلی خستم چرا خدا اینجور میکنه اخه😔خیلی بده فکر کنی میخای نامزد کنی تو اوج امید ناامید شی برگردی جای اولت 

دِله من با دِله تو خوشه اوووو  اِاِاِاِاِاِ  اوووو  اِاِاِاِاِاِ    الناز هسدم👩
نمیدونم بخدا یکیشون که بعد چند جلسه گفتمش اگر هر از گاهی با اجازه شما بخام با دوستام دور هم جمع شیم ...

شاید احتیاج به یه فاصله داشته تا خودشو پیدا کنه به نظرم یه فرصت دیگه به این اخری بده 

اي واي . خيلي ناراحت  شدم . ببين عزيزم اگر دخترو با سن پايين شوهر بدن متاسفانه از شوهره خودش بت ميسازه . وقتي كه بت ساخت ازش اونوقت همين شوهر بش خيانت ميكنه .تو يه جا ديگه هم گفتم اگر هر كسي رو از چيزي كه هست گنده تر كني و ازش بت بسازي از همون ضربه ميخوري . يه جايگاهي تو قلب هست كه فقط مخصوص خداست . هيچ كس رو حق نداريم به اونجا راه بديم . حتي پدر و مادر . حتي پيغمبرها . فقط خدا جاش تو اون جايگاهه . اگر كس ديگه اي رو بزاري اونجا بالاخره بت ثابت ميشه كه اشتباه ميكردي . اگر فكر ميكني حرفم درسته همين الان همه رو از اون جايگاه بنداز بيرون و از خدا بخواه وارد قلبت شه . وارد جايگاه مخصوص خودش . منم يه نامردو راه دادم تو قلبم . تو نامزديكه همه به هم محبت ميكنن من ازش خيانت ديدم . تو خيابون از هم خدافظي كرديم كه هر كي بره خونه خودش . ولي من كه شك كرده بودم بش تعقيبش كردم مچشو گرفتم تو پارك با يه دختره بي ريخت سياه جوش جوشي . بد سليقه . يه قضيه ديگه هم بگم. دوستم خيلي بابايي بود و از پدرش بت درست كرده بود . ميگفت به پدرم خيلي اعتماد داشتم . خيلي افراطي . از همسرش تازه طلاق گرفته بود. پدرش مهريه شو ميگيره كه مثلا براش پس انداز كنه . ولي نگو ميرفته دنبال زنبارگي و صيغه . آخر سر فهميدن چه قشقرقي به پا شد .الان به هيچ كس اعتماد نداره . به مادرش هم اعتماد نداره . بنده خدا يه دفعه همچين شكسته شد چهره ش