2777
2789
عنوان

خیانت دیده ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 55 پست
خواهر گلم تو مجرد بمون ناموسا 😐✋🏻 😂😂

همین الان با اسم تاپیکت حس میکنم وحشی شدم 😂

دِله من با دِله تو خوشه اوووو  اِاِاِاِاِاِ  اوووو  اِاِاِاِاِاِ    الناز هسدم👩
یه سری طلاق گرفتن یه سری هم چون شرایط طلاقو نداشتن  موندن سر زندگیشون  واصلاً به روی شوهرش ...

من به خاطر عشقم موندم و اینکه نمیخوام تاوان اشتباه همسرم رو من و بچه هام بدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه آبجی ازالان ب این چیزافکرنکن وازخداهمسرصالح وسالم بخواه

اره همیشه سر نمازم دعا میکنم اما کلا من خیلی با خاستگارام عذاب کشیدم دلمو خیلی شکستن😥

دِله من با دِله تو خوشه اوووو  اِاِاِاِاِاِ  اوووو  اِاِاِاِاِاِ    الناز هسدم👩
من خیانت دیدم در حد زنگ و پیام شوهرم قبلا عاشق دخترخالش بود ولی بهم نرسیدن ازدواج کرده بودو ۲تا بچه ...

ادم فکر اینکه حتی شوهرش به کس دیگه ایی کوچکترین علاقه یا نظری داشته باشه دیوونه ش میکنه حس ششم میگه شوهرت مرد خیلی خوبیه هواشو داشته باش

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨
چقدر انرژي منفي  حتي اگه خيانت ديده باشين هم خودتونو نبازين،زندگي سخت تر از اينه كه بخاطر يه ا ...

منم موندم تا زندگیم رو بسازم و فقط اینجا میدونند 

مطمئنم که عشقم معجزه میکنه 

حالا اگه مثلا ما به شوهرامون خیانت میکردیم اونا میفهمیدن چی میشد؟مارو میبخشیدن؟😐

الهی عزیزم چقد سخته ولی ادم نمیتونه فراموش کنه مخصوصا اگه یه چیزایی بفهمه که حد و مرزها رو هم شکستن ...

دقیقا بهشم گفتم تو اگه خوبه خوبم بشی، حتی بشی پسرپیغمبر برا من دیگه خوب نیس مگر بری بایکی ک ازت چیزی ندیده من فراموشم نمیشه گفت قول میدم درستش کنم جبران میکنم، خیلی سخته مخصوصا ک با عشق و علاقه بهم رسیدیم و اینکه عاشقش بودم اگه عاشقش نبودم اینکارو میکرد برام انقد سخت نبودمیگفتم جهنم خب منم ک نمیخوامش حسی ندارم بهش اما چون خیییییلی بهش علاقه داشتم سوختمممم ینی سوختماااا وای نمیدونی ک روانی ب تمام معنا شدم جنون گرفته بودم 

👈 با هرکی مثل "خودش"👉 

عزیزم افسرده نشدی؟

معمولاً اونایی که خیانت میبینن افسرده میشن و این افسردگی مادرا روی بچه ها تاثیر منفی میزاره بچه های بیگناه نمیدونم چه جوری روحیه شون نمیشکنه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

سه سال‌ پیش یه اقا بود از پاکستان اومده بود شهر ما خیلی چیزا رو میگفت و به حیلی زنا گفته بود شوهراشون چکار کردن و حتی چی گذشته بینشون با طرف و دقیقا حرفاش راست بودن بعد یه دعا میداد که شهوت مرد رو روی حرام خودش ببنده و فقط حلال خودش رو یعنی همسرش رو دوس داشته باشه 

حالا اگه مثلا ما به شوهرامون خیانت میکردیم اونا میفهمیدن چی میشد؟مارو میبخشیدن؟😐

لازمه ی خیانت کردن اینکه هرزه باشی اگه میتونی باشی حرفی نیست 

عزیزم من هزاران بار موقعیت داشتم و دارم اما حتی به خیانت فکر هم نمیکنم

لازمه ی خیانت کردن اینکه هرزه باشی اگه میتونی باشی حرفی نیست  عزیزم من هزاران بار موقعیت داشتم ...

درسته عزیزم میگم به طور مثال اگه ما جای اونا بودیم قضیه کاملا فرق داشت ولی ادم اصالت دار و خداشناس هیچ وقت خیانت نمیکنه 

عزیزم افسرده نشدی؟ معمولاً اونایی که خیانت میبینن افسرده میشن و این افسردگی مادرا روی بچه ها تاثیر ...

منم خیلی دارم اذیت میشم و تقریبا بیشتر تنهایی من پر شده از گریه و حسرت

اما نگذاشتم بچه هام پی به غم من ببرند