نمیدونم چرا با عنوانش قلبم گرفت با دیدن ویدیوش ک بیشتر قلبم گرفت اصلا کل طول مدت ولاگ تسلا یه حال عجیب غریب بدی داشتم چن بارم گریه کردم نمیدوتم چراا ینی فقط منم ک ناراحت شدم؟🥲🥲💔💔
ی سوال بچه ها چجوری میشه لینک تاپیک کپی کرد برای نینی یار ارسال کرد برای حذف تاپی
🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم. انتونی ها پکنیز. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
با اجازه استارتروارد ایجاد کردم میشی روی عنوان تاپیک مورد نظر نگه میداری کپی نشانی پیوندو بزن و بفرس ...
مرسی عزیزم❤️چقد میکشه حذف کنن همرو تو ی روز میکنن
🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم. انتونی ها پکنیز. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
نه ساعت مشخص داره روزهای زوج و هر روز یه تاپیک اگه تو ساعت مشخص و روز زوج بفرستی زیر ۱ ساعت پاکش میک ...
من الان فرستادم تا فردا پاک میکنه؟