2777
2789

تسلا تمومشد

نمیدونم چرا با عنوانش قلبم گرفت با دیدن ویدیوش ک بیشتر قلبم گرفت اصلا کل طول مدت ولاگ تسلا یه حال عجیب غریب بدی داشتم چن بارم گریه کردم نمیدوتم چراا ینی فقط منم ک ناراحت شدم؟🥲🥲💔💔

ی سوال بچه ها چجوری میشه لینک تاپیک کپی کرد برای نینی یار ارسال کرد برای حذف تاپی

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

ی سوال بچه ها چجوری میشه لینک تاپیک کپی کرد برای نینی یار ارسال کرد برای حذف تاپی

با اجازه استارتر

وارد ایجاد کردم میشی روی عنوان تاپیک مورد نظر نگه میداری کپی نشانی پیوندو بزن و بفرست برای نی نی یار

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه استارتروارد ایجاد کردم میشی روی عنوان تاپیک مورد نظر نگه میداری کپی نشانی پیوندو بزن و بفرس ...

مرسی عزیزم❤️چقد میکشه حذف کنن همرو تو ی روز میکنن

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

مرسی عزیزم❤️چقد میکشه حذف کنن همرو تو ی روز میکنن

نه ساعت مشخص داره روزهای زوج

و هر روز یه تاپیک

اگه تو ساعت مشخص و روز زوج بفرستی زیر ۱ ساعت پاکش میکنه

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

نه ساعت مشخص داره روزهای زوج و هر روز یه تاپیک اگه تو ساعت مشخص و روز زوج بفرستی زیر ۱ ساعت پاکش میک ...

من الان فرستادم تا فردا پاک میکنه؟

من الان فرستادم تا فردا پاک میکنه؟

نه اصلااااا پاک نمیکنه

فردا ساعت ۲تا۳ بفرست

یا صبح ساعت ۱۱تا ۱۲ پاکش میکنه سریع