2777
2789
عنوان

آمادگی قبل از iui

| مشاهده متن کامل بحث + 28544 بازدید | 208 پست
آخر اسفند دعا کن مهربون دعا کن فاطمه جان ک بموقع بیاد 

چشم حتماحتمادعات میکنم قابل باشم میخوام برم حرم برات نمازمیخونم اونجا ازطرفت.منم احتمالااسفنداینهابرم ای وی اف .ولی اینقده زورم میادنگو ونپرس ازالان عزای استراحت مطلقه روگرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم حتماحتمادعات میکنم قابل باشم میخوام برم حرم برات نمازمیخونم اونجا ازطرفت.منم احتمالااسفنداینهابر ...

مرسی عزیزم ک فراموشمون نمیکنی 

برو ان شاءالله ک خدا بهت نظر میکنه و ی مادر خوب و مهربون میشی🤩🤩🤲🙏

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
من هر روز سوره حجرات و فجر ميخونم واسه جلوگيري از سقط هستن سوره توحيدم خوبه اگه وقت كردي بخون هم ارا ...

منم به نیت اینکه هممون به خوبیو خوشی باردار بشیم ختم قرآن نذر کردم و از امروز شروع کردم. ایشالا هممون حاجت روا بشیم

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
چشم حتماحتمادعات میکنم قابل باشم میخوام برم حرم برات نمازمیخونم اونجا ازطرفت.منم احتمالااسفنداینهابر ...

عزیزم مشهدی؟ رفتی حرم برا منم دعا کن. اصلا قسمت نمیشه بیام پابوس امام رضا:(

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
عزیزم مشهدی؟ رفتی حرم برا منم دعا کن. اصلا قسمت نمیشه بیام پابوس امام رضا:(

چشم روی چشمام حتنادعامیکنم ازاقامیخوام دعوتت کنه ازته دل بخوای دست ردنمیزنه خیلی. مهربونت رفتم حرم نائب الزیارتونم عزیزم

سلام مهربونم خوبم اما همچنان دردها میان و میرن منم منتظرم  خودت چطوری؟ خوبی؟ پنجشنبه ازمایش د ...

بله منم كم و بيش دردام ميان و ميرن ولي حالم بهتره مثل روزاي اول اي يو اي درد ندارم

من ميترسم برم ازمايش خون بدم اخه اينجا خانوما ميگفتن ازمايش خون بدي احتمال سقط هست نميدونم ديگه

ديگران راقضاوت نكنيم.