2777
2789
عنوان

آمادگی قبل از iui

| مشاهده متن کامل بحث + 28544 بازدید | 208 پست
اطرافیان منو خوردن بخدا انقد که میگن البته این بچه دوم رو هم منم همش بهش فک میکنم عزیزم ببخشید ما ...

نه عزیزم منم کلی چیز دارم ازتون یاد میگیرم.  ایشالا ماه بعد منم میام تو سیکل iui. البته دکتر اورولوژ که رفتیم گفت تا عید صبر کنید اگه نشد iui کنید. ولی خب الان بیشتر از یک سالو نیمه اقدامیم که دوتا بارداریه شیمیایی نصیبم شده. منکه صبر نمیکنم به دکترم میگم ببرتم دوباره تو سیکل

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
نه عزیزم منم کلی چیز دارم ازتون یاد میگیرم.  ایشالا ماه بعد منم میام تو سیکل iui. البته دکتر او ...

اره الکی صبر نکن و پشت گوش ننداز . کار منو نکن هی سرسری گرفتیم چشم باز کردیم ۵سال شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر باحال 😁😁 مبارکه ایشالا خیلی زود میپوشی و کلی عکسای خوشگل میگیری  اردیبهشت عروسی داداشمه ...

ایشالا که تا اونموقع یه شیکم بزرگ قلمبه داری😉

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
فاميل ما متولد 57 بود پارسال بچه اورد

عزیزم سلام

بر خلاف انتظارم دردهای پریودی خیلی زود اومد سراغم. از دیروز.

دردهایی که شدتش بیشتر میشه و فاصله هاش کمتر و همیشه یک هفته قبل موعد شروع میشن ترشحات کش دار هم دارم مثل همیشه

شما چطوری؟

عزیزم سلام بر خلاف انتظارم دردهای پریودی خیلی زود اومد سراغم. از دیروز. دردهایی که شدتش بیشتر میشه ...

سلام دوستم من همونطورم زير دلم سمت چپ يه درد خفيفي دارم

دردهاي پريودي هم از ديشب خيلي كم شروع شده

من كلا ادم خونسردي هستم ولي اين مدت يه استرس عجيبي تو دلمه كه ولم نميكنه

ديگران راقضاوت نكنيم.
سلام دوستم من همونطورم زير دلم سمت چپ يه درد خفيفي دارم دردهاي پريودي هم از ديشب خيلي كم شروع شده ...

لعنت به این استرس 😣 منم اصولا بیخیالم اما این درد نگرانم کرده کاملا شبیه پریودیه

عزیزم تو که جلوتر از منی ، بی بی چک نزدی؟

@پریساباربی     سلام گلم خوبی؟صدام زده بودی اون تاپیکم تعطیل شده ندیدم شرمنده. دیدی نگر ...

سلام عزیزم

ای وای 

ناراحت نباش بخدا حکمت خداست شاید الان ب صلاح نیست

ب خودت برس حسابی کیف کن استراحت کن بعد اقدام کن برای آی وی اف ان شاءالله ک خدا باهاته عزیزم نگران هیچی نباش فعلا ب خودت ی مهلتی بده😚

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
سلام عزیزم ای وای  ناراحت نباش بخدا حکمت خداست شاید الان ب صلاح نیست ب خودت برس حسابی کیف کن ...

اره شکر خدااینباراماده بودم باورت میشه اصلاناراحت نشدم شوهرمم میگه تاقبل عیدبروای وی اف نشه دیگه ول کنیم.منم رفتم ازمایشات دادم پاپ اسمیرو...توکل بخودش هرچی بخواده.ولی بقول تومیخوام هم کمی استراحت کنم اثرداروهابره وهم لاغرکنم چاق شدم زمان ای یوای.توام خودتوناراحت نکن عزیزم خیلی ممنون که بفکرمنی دوستی مث توداشتن نعمته.جوجوت چطوره؟داره داخل شکمت بازی میکنه؟

اره شکر خدااینباراماده بودم باورت میشه اصلاناراحت نشدم شوهرمم میگه تاقبل عیدبروای وی اف نشه دیگه ول ...

بخدا دیشب امن یجیب ۵۰ تا برداشتم ۱۰ تا آخرشو ب نیت کسایی ک میخوان مادرشن خوندم توام همیشه تووذهنمی نفر چهارم برای تو خوندم 

ان شاءالله بحق علی من خبر خوشحالیتو اینجا میشنوم

اره شکر خدااینباراماده بودم باورت میشه اصلاناراحت نشدم شوهرمم میگه تاقبل عیدبروای وی اف نشه دیگه ول ...

خداروشکر خوبه به دعای تو دوستم 

داره برای توام دعا میکنه🤗🤗

بخدا دیشب امن یجیب ۵۰ تا برداشتم ۱۰ تا آخرشو ب نیت کسایی ک میخوان مادرشن خوندم توام همیشه تووذهنمی ن ...

انشالله ,واقعانمیدونم چطورتشکرکنم خیلی گلی اجرت باخودخداباشه.ممنونتم عزیزدلی خواهر.😘😘

ایشالله خودتم کوچولوت روسلامت بدنیامیاریش 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم