2777
2789
عنوان

همکارم اینجوری گفت سر صبحی

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 53 پست
مگه آقایون چشونه تورو خدا این افکارت و عوض کن .

مرد های مدرسه ما رو ندیدی عزیزم نگم برات خدا نصیبت نکنه شهرستان خیلی کوچیکی هستیم و روستا و به شدت فرهنگی بی فرهنگی هستن اصلا نگم برات دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه کنار بعضی همکارا میشینی خیلی فضولی میکنن در مورد همه چیت نظر میدن منم میشینم کنار کسایی که ساکت ...

اتفاقا ت زمانی میتونی حد خودتو ب یکی نشون بدی ک اگه خواست فضولی هم کنه خیلی محکم و قاطع جوابشو بدی وگرن جای نشستن مهم نیست مهم اینه اگه کسی خواست فضولی کنه ت خط قرمزتو بهش نشون بدی 

نه در واقع اینکه میخوای بوسیله صندلی ازت حساب ببرن خنده داره😂😂😂معلم باید الگو باشه ... نه اینکه خ ...

نه مثلا چون سال اولمه هر چی بخوان زور میگن دیگه تعیین تکلیف میکنن سرم بعد چند نفری هم میریزن سرم تا اون کار رو انجام بدم ولی خب من اصلا تا حالا به حرفشون گوش ندادم جز دفعه اول که مجبورم کردن شیرینی بگیرم میخوام با همین چیزای ریز بگم که من هویت مستقل خودم رو دارم و روی حرف هام هستم و نمیخوام برام کسی تایین کنه که کجا بشینم و چیکار کنم منظورم کلا اینه 

آره به نظرم که عوض کنم جام رو حالا فوقش کمتر میرم دفتر ولی به نظرت چی بگم بهشون که این فکر از سرشون ...

مسئله مهمی نیست خیلی خودتو درگیر نکن.مطمئنم خیلیا اصلا حواسشون به حرف همکارتون نبوده.همین که اونجا نشینید یعنی حرف همکارتون درست از آب در نیومده 

مسئله مهمی نیست خیلی خودتو درگیر نکن.مطمئنم خیلیا اصلا حواسشون به حرف همکارتون نبوده.همین که اونجا ن ...

میرم یه دونه صندلی اینور تر میشینم نظم بقیه رو هم بهم میزنم پس 😂😂😂😂

اصلا کارتون را نپسندیدم!خیلی گستاخانه ست!یعنی چی که بقیه نباید روی اون صندلی بشینن 

حالا اگر صندلی از خودت بود یه حرفی 

شما هم عین بقیه باش عزیزم 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
چرا از چه نظر؟ به نظرت عوض کنم جامو؟ حداقل یه جواب خوب بگید بدم که سال اولی ضایع نشم جلوی همکارا

اینکه همه جای متغیر دارن شما اومدی برا خودت صندلی انتخاب کردی😐که هیشکی اونجا نشینه نهایت خودخواهی ،توهم مث بقیه اصلا ربطی ب احترام و اینا نداره هرجا خالی بود بشین

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

اتفاقا ت زمانی میتونی حد خودتو ب یکی نشون بدی ک اگه خواست فضولی هم کنه خیلی محکم و قاطع جوابشو بدی و ...

آره چند روز بحث کردم تا فهمیدن درسته سنم کمه ولی بچه نیستم برای همین الان هم میرم یه گوشه میشینم و حرف نمیزنم با کسی برای همین ببخشید یکم تیکه میندازن سر همون مخالفت هایی بود که باهاشون کردم الان با تیکه جواب میدن 

اینکه همه جای متغیر دارن شما اومدی برا خودت صندلی انتخاب کردی😐که هیشکی اونجا نشینه نهایت خودخواهی ، ...

نه خانم های با سابقه مون جاشون مشخصه منم میشینم کنار همونا توضیح دادم بالا تر که شرایط چطوره و جو چی حاکمه تو دفتر 

صندلی به تعداد هست فقط یه طرف خانوما میشینن یه طرف آقایون بعد من دیر بیام باید برم طرف آقایون بشینم ...

خب به مدیر بگید صندلی بذاره برای خانمها

والا همکاران باسابقه من که تو همین مدرسه هستند چند ساله هم جایمشخص ندارن

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

وقتی جواب فضولها ندی دفعه بعد نمی پرسند

اینا از رو نمیرن بابا من اصلا جواب نمیدم ولی باز مستقیم میگن آره خودشون میزنن به نشنیدن و..... 

خودشون از همون روستا های اطراف همون شهرستان هستن که مدرسه هست خیلی هم بد جور خاله زنک و فضول یعنی چند بار خواستم برم از دستشون اداره

خب به مدیر بگید صندلی بذاره برای خانمهاوالا همکاران باسابقه من که تو همین مدرسه هستند چند ساله هم جا ...

دیگه گذاشتن ولی میشه اون طرف جای آقایون بعد خب برای خودشون خیلی زن و مرد اهمیتی نداره چون خیلی صمیمی آن و از یک روستا هستن ولی چون اولشه من خب خوشم نمیاد بخصوص جو رسمی همکارا بشینن با من اونجوری حرف بزنن