2777
2789
عنوان

بنظرتون دوسم داره

110 بازدید | 17 پست

با یکی چند سال رفیق بودمو کم کم عاشقش شدم اول فک میکردم هوسه بعد دیدم نمیتونم فراموشش کنمو کارای اونم مشکوک بود مثلا روم حساس بود جلوی بقیه تابلو بازی نمیکرد اما غیرتی میشدو پی گیر میداد بهم مثلا با رل زدنم مخالف بودو میگف رل خوب نیس فلان یا یکم شکاک بودو یکم دیر ج میدادی دیه فک میکرد پی کسی هستی یا رل داری جلوی بقیه رو مخم میرف ولی پی گاهی حرصم میداد گاهی کلی ازم تعریف میکرد اما کاریم از پسش برنمیامدی همش تیکه مینداخت یجور انگار که تحقیر کنه یا فق خودش بهتر همچیو بلده درکنارش رابطم میخواست اما من قبول نمیکردمو بیشتر وقتام سر همین چیزا بحثمون میشد ولی در اخر دیر یا زود اشتی میکردیم بعد چند سال اعتراف کردو میگف میاد خاستگاری نمیدونم بیام خانوادت دختر میدن فلان خلاصه دوسه باری گف اما در کنارش رابطم میخواستو من یجور در میرفتم خداروشکر تو اون موقیعتا زیاد پیگیر نمیشدو ول میکرد اما یه شب خیلی گیر دادو نود میخواستو کلیم تیکه بارم کرد که بروز باش فلان باش بهم برخورد اما اینبار دیه نمیشد در برم یا امیدی داشته باشم که اشتی میکنیم اونم ارتباطو قطع کردو قسم خورد اگه قبول نکنمو بره دیه نمیبینمشو عین دوتا دوست معمولی فق باشیم که تو گروه در ارتباطیمو ن من پی بدم ن اون چون ممکنه بلاک کنه خیلی قلبم درد گرف انگار که زیرپاش قلبمو له کرد قبول نکردمو حرفامو زدمو گفتم بسلامت ینی بازیچه بودم این چندسال بنظرتون کار درستی کردم که قیدشو زدم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط زیادی کرده

عزیزدلم جای خواهرم گذاشتمت مو به موی حرفاتو با دقت خوندم و درک کردم

فقط از روی نیاز جنسی‌ش بوده که برات خودنمایی میکرده

چقدر عاقلی که گولش رو نخوردی

اتفاقا بزرگتر که بشی یه آدم حسابی و درست بیاد توی زندگیت متوجه میشی چقدرررر این دوتا باهم تفاوت دارند و هرروز بخودت و عقلت افتخار میکنی و همینطور خدارو شکر میکنی 

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
غلط زیادی کردهعزیزدلم جای خواهرم گذاشتمت مو به موی حرفاتو با دقت خوندم و درک کردمفقط از روی نیاز جنس ...

اره میتونسم قبول کنم اما گفتم این ادم اگه منو میخواست این همه تو اب نمکم نمیذاشتو میومد نخواسم با قبول کردنش دیه تحقیر بشم یا وابسته تر

واقعا این ادم چی رو نشون داده ک خیال کردی دوستت داره؟اون فقط فکر رابطه بوده اون رفتارشم من فقط حس ادمای روانی رو دریافت کردم ی ادم مریض ک شاید اولش خیال میکنی دوستت داره ولی بعدش ت رو ب مرگ خودت راضی میکنه انقدر ک اذیتت میکنه 

میگفتی کم زر بزن نکبت

اره دیه گفتم تو منو وقتی اینجوری با رفتنت میترسونی حتما فرداروزم بازم با رفتنت میترسونیم منم ترسو کنار گذاشتم گفتم قبول کنم فردا روز هزار تا ساز دیه میزنه که مجبورم بازم قبول کنم

واقعا این ادم چی رو نشون داده ک خیال کردی دوستت داره؟اون فقط فکر رابطه بوده اون رفتارشم من فقط حس اد ...

اره شاید خواسم خودمو گول بزنم اما وقتی همچین چیزی خواست گفتم همون ارتباطمو قطع کنم بتره تا وابسته تر بشمو داغونشم بعدم اگه میخواست منو تو اب نمک نمیذاشت

اره دیه گفتم تو منو وقتی اینجوری با رفتنت میترسونی حتما فرداروزم بازم با رفتنت میترسونیم منم ترسو کن ...

مشخصه عاقلی آفرین بهت😘😘چند سالته

اون چندسالش بود

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

قسمت خنده دارش اینجاس که با اینکه گفتم تو وقتی منو با رفتنت میترسونی صدبار دیگم اینکارو میکنی اخر سرم دیر یا زود میری بازم انکار کردو گف من دنبال رفتنو فلان نیسم اون لحظه واقعا خندم گرف ولی برای اینکه بسوزه هیچکدومو ج ندادم تا بفمه دیه برام اهمیتی نداره دروغاش

فدات😍😘 ۱۹ اون ۲۸

چقد تو کوچولویی🤩🤩و چقدر اون گرگ بارون دیده

بهت تبریک میگم که از شرش خلاص شدی 

همیشههههه همین قدررررر مراقب خودت باش😘😘😘😍😍😍👏👏👏👏👏