2777
2789
عنوان

آمادگی قبل از iui

| مشاهده متن کامل بحث + 28544 بازدید | 208 پست
سلام عزیز,خواهش میکنم .نه من بارسومم بود,یکبارسال پیش کرده بودم نگرفت امسالم دوبارپشت سرهم کردم اونم ...

ما شش ماه بدون دکتر رفتن اقدام کردیم.  البته من آزمایش های اولیه رو داده بودم

با کلومیفن و لتروزول و ویتامین ای و فولیک و متفورمین 

تشخیص برام تنبلی خفیف بود. سال ۹۳

دیگه دیدیم خبری نمیشه دارو هارو ول کردم و جلوگیری هم نمیکردم اصلا. یه جورایی شرایط یه خورده بهم ریخته بود خونه خریدیم و ماشین سرمون گرم شد. بعد که وضعیت اروم شد افتادیم دنبال بچه و شوهرم ازمایش داد . نتیجه افتضاح بود اما حاضر نبود بره دکتر 😔 تا اول ۹۷ فقط من میرفتم دکتر و اون هیچی. ۹۷ به زور بردمش اورولوژی که تو شهرمون معروف بود. اون از اردیبهشت تا ابان فقط دارو داد حتی معاینه هم نکرد . دکترشو عوض کردیم و تو اولین معاینه واریکوسل گرید ۳ تشخیص داد. دی ماه عمل شد. و داروها شروع شد. از پارسال تا الان یکم وضعیتش بهتر شد

حالا نگو منم تو این مدت تنبلیم شدت گرفت. منی که با ۱۰تا لتروزول فولیکولهام بالغ میشدن ، الان با ۱۰تا گونال اف و لتروزول و استرادیول این سری ۳تا فولیکول با سایزهای ۱۹ ۲۰ ۲۲ داشتم به زور

ای یو ای شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه خداکنه خدا کنه پریود نشی منم نشم  🤲🤲

من هر روز سوره حجرات و فجر ميخونم واسه جلوگيري از سقط هستن سوره توحيدم خوبه اگه وقت كردي بخون هم ارامش بگيري هم ان شالله جنين تشكيل بشه

دفعه اول اي يو اي شدي؟

ديگران راقضاوت نكنيم.
من هر روز سوره حجرات و فجر ميخونم واسه جلوگيري از سقط هستن سوره توحيدم خوبه اگه وقت كردي بخون هم ارا ...

ایشالا

اره عزیزم اولین باره . ۳تا فولیکول ۱۹ ۲۰ و ۲۲ داشتم

با اجازه استارتر این تاپیک رو بالا نگه داریم و علایم رو بگیم بهم دیگه. موافقی؟

ایشالا اره عزیزم اولین باره . ۳تا فولیکول ۱۹ ۲۰ و ۲۲ داشتم با اجازه استارتر این تاپیک رو بالا نگه ...

اره عزيزم حتمامن بجز همين كه زير دلم سمت چپ درد ميكنه و شكمم باد كردي حالت خاص ديگه اي ندارم

ديگران راقضاوت نكنيم.
دلم برات روشنه عزیزم خدا حواسش بهمون هست راستی اولین بارته؟

اره اولين باره خيلي غصه ميخورم شوهر منم واريكوسل عمل كرده اما بازم اكي نشده خودم مشكلي نداشتم

ديگران راقضاوت نكنيم.
اره اولين باره خيلي غصه ميخورم شوهر منم واريكوسل عمل كرده اما بازم اكي نشده خودم مشكلي نداشتم

اشکال نداره به روش نیار اصلا دیگه قسمتت این بوده. منم اگه زودتر ازینا شوهرم درمان میکرد الان وضعیتم این نبود. من لتروزول میخوردم فقط فولیکول ها عالی بود. انقد که طول کشید و نرفت دکتر ، منم بدتر شدم

اشکال نداره به روش نیار اصلا دیگه قسمتت این بوده. منم اگه زودتر ازینا شوهرم درمان میکرد الان وضعیتم ...

نه بابا به روش كه نميارم مصلحت خدا بوده ولي دارم تلاشمو ميكنم كه بعدها پشيمون نشم دقيقا ماهم سال 93 ازدواج كرديم درگير خونه و ماشين شديم از پارسال كه اقدام كرديم يه بارم سقط شد توي شش ماه

ديگران راقضاوت نكنيم.
نه بابا به روش كه نميارم مصلحت خدا بوده ولي دارم تلاشمو ميكنم كه بعدها پشيمون نشم دقيقا ماهم سال 93 ...

شش ماه؟؟ وای جطور طاقت اوردی گلم خدا صبرتو زیاد کنه عزیزم

این خیلی بدتره تا منی که اصلا باردار نشدم

ما تلاشمونو بکنیم و بسپریم به بالا سری

ما شش ماه بدون دکتر رفتن اقدام کردیم.  البته من آزمایش های اولیه رو داده بودم با کلومیفن و لتر ...

وااا چرااینقده ناامیدی؟؟چرابد؟منم سه تاداشتم تنبلی منم دارم ولی این چیزی نیست توام مشکل اصلیت شوهرته ازمن به تونصیحت من کلی راه رفتم ای یوای وسه سال قرص وداروشوهرم ولی نتیجه نداد اگه همسرت بهترنشدبروای وی اف منم دیگه میرم چاره چیه یه بارخرج کنیم بهتره که.

اصلابرای خودت نگومن بده و...فقط داروبخور متفورمین واسپرین وقرص جلوگیری .