عزيزم خداروشکر. تهران دکتر خوبي تو زمينه آي يو آي ميشناسي تجربش زياد باشه؟
من پیش دکتر مهناز اشرفی میرفتم. مطبش توی بلوار کشاورزه و تو رویان اینکارو انجام میده. دستش برای من خیلی خوب بود و خیلیارو هم دیدم نتیجه گرفتن. همون ماهی که من قرار بود iui انجام بدم تخمک گذاریم زودتر انجام شده بود و کنسل شد که خداروشکر همون ماه هم باردار شدم.
آهان مرسي عزيزم.نوبت دهيشون راحته يا اينکه به آسوني وقت نميده؟
به مریضاییکه بار اول میخان وقت بگیرن دیر وقت میده، یکی دو ماه بعد ولی بعدش دیگه مشکلی نیست. البته شاید الان تو کرونا مریضاشون کمتر شده باشن زودتر وقت بده
عزیزم منو اووردی توی این تاپیکم یاد پارسال افتادم. که چقدر ناامید بودم و فکر میکردم دیگه واقعا بچه دار شدن ما شدنی نیست. ولی الان که دخترم تو بغلمه فقط خداروشکرمیکنم و واقعا به این باور رسیدم که فقطو فقط خدا باید بخاد تا بشه. پارسال همین موقع ها بود که من باید میرفتم برای iui که توی سونوگرافیه اخر دکتر گفت تخمکت ازاد شده و iui کنسله و همون ماه من بعد از دوتا بارداریه ناموفق باردار شدم. اینو بدون که تو باید تلاشتو بکنی بهترین دکترا بری ولی از همه چیز مهمتر ارامش داشتن خودت و همسرت و توکل به خدای بزرگ هست. درست زمانیکه فکرشو نمیکنی خدا برات بهترینهارو رقم میزنه❤️❤️❤️
عزیزم منو اووردی توی این تاپیکم یاد پارسال افتادم. که چقدر ناامید بودم و فکر میکردم دیگه واقعا بچه د ...
اي جونم قربونت برم منم دقيقا مثل شما نااميد ولي تا خدا نخاد نميشه فقط خدا ميتونه منم اميدم فقط به خداست. عزيزدلم ني ني کوچولوتو خدا حفظش کنه زير سايه ي پدر و مادرش 😘😍
نه قبلاسال پیش کردم نگرفت.این باردوم بود که دوبار مثلاکردم تاشانسم بالابره بافاصله یه روز,مشهدم پیش ...
شما چیکار کردید؟سئوال داشتم میخواستم بدونم میشه رمان تخمک گذاری بگذره iui کنن؟چون الان من وقت iui دارم ولی روز عمل میشه روز بیستمم.بهش گفتم گفت امپول میزنی واسه همین که تخمک آزاد نشه.دیگه نمیدونم یعنی انقددیگه!! پریود بعدیم رسید که😂
شما چیکار کردید؟سئوال داشتم میخواستم بدونم میشه رمان تخمک گذاری بگذره iui کنن؟چون الان من وقت ...
سلام گلم ماای یو ای نگرفت اصلا تاحالادوبارم رفتم ای وی اف کردم
ببین نمیدونم چی بگم فقط تخمک تا12ساعت زنده میمونه برخلاف اسپرم. به دکترت اعتمادکن ایشالله نتیجه بگیری. شمامشکلتون ازهمسرته؟ اگرمورفولوژی خیلی ضعیفه که بریدای ای اف وقت تلف نکنید