2777
2789
عنوان

آمادگی قبل از iui

| مشاهده متن کامل بحث + 28540 بازدید | 208 پست
بله منم كم و بيش دردام ميان و ميرن ولي حالم بهتره مثل روزاي اول اي يو اي درد ندارم من ميترسم برم از ...

نترس فدات شم بسپار به خدا

اگرم خیلی نگرانی صبر کن موعدت رد شه. من خودم موعدم بیستمه ، ازمایشم برا نوزدهم. خیلی فرقی نداره یک روز 😁

منم امروز بهتر از دیروز و پریروزم

خدا کنه اول تو بعدشم من بیایم جواب مثبتمون رو به همدیگه اعلام کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا مثبتی. ولی فردا صبح با اولین ادرار بزنی مطمینتره

دیروز زدم هاله بود! امروز صبحم دوباره زدم هاله داشت. البته من از این بیبی مثبتا زیاد دیدم که با تاخیر پری شدم. بهش فعلا اعتماد نمیکنم

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
بله منم كم و بيش دردام ميان و ميرن ولي حالم بهتره مثل روزاي اول اي يو اي درد ندارم من ميترسم برم از ...

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟

امروز ، روز ۱۳ بعده اچ سی جی ، بی بی چک زدم منفی شده. مگه نمیگن امپول تا ۱۵ روز مثبت کاذب میده؟ همونم نشون نداد 😐

شما چکار کردی؟

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟ امروز ، روز ۱۳ بعده اچ سی جی ، بی بی چک زدم منفی شده. مگه نمیگن امپول تا ۱ ...

عزیزم منم بی بی گذاشتم منفی بود😔یعنی دیگه امیدی نیس؟

ديگران راقضاوت نكنيم.
مرسي دوستم هيچ كاري نكردم اخه انگار دارم پريود ميشم لكه بينيم داره زياد ميشه

جدی میگی؟؟؟؟ ای وای  😔😔😔 شیاف نداد دکتر؟

ازمایشم دیگه ندادی؟

البته منم مثل خودتم درد پریودی دارم و بیستم موعدمه

اگه نشه دیگه ای یو ای نمیکنم 😔

جدی میگی؟؟؟؟ ای وای  😔😔😔 شیاف نداد دکتر؟ ازمایشم دیگه ندادی؟ البته منم مثل خودتم درد پریود ...

شياف نداده ولي فكر نميكنم شياف تاثيري داشته باشه اخه شياف وقتي كاربرد داره كه بارداري اتفاق افتاده باشه الان اصلا فكر نميكنم بارداري اتفاق افتاده باشه

ديگران راقضاوت نكنيم.
من نميدونم چكار كنم اصلا يعني ميگي بريم اي وي اف؟

میگم شیاف ، اخه شاید باردار باشی و لکه بینی داری

اخه ما اکه پریود شیم ، یه سیکل رو باید رد کنیم و سیکل بعدش تازه بتونیم بریم بازم ای یو ای. من هرجا میخونم کمتر کسی رو میبینم نتیجه گرفته باشه. نود درصد منفی میشن. همینجا یه تاپیک جامع هست هی خوندم هی همه گفتن منفی شدیم 😔

ای وی اف خیلی پر هزینه س و دردسر داره. واقعا نمیدونم جیکار کنیم 

میگم شیاف ، اخه شاید باردار باشی و لکه بینی داری اخه ما اکه پریود شیم ، یه سیکل رو باید رد کنیم و س ...

نه مشخصه باردار نيستم

بي بي چكم منفي بود

هزينش چقدره تقريبا؟ دردسرش چيه؟

من ميگم اگه مطمين تره ارزش داره هزينه كنيم

ديگران راقضاوت نكنيم.