2777
2789
عنوان

خواستگار

420 بازدید | 24 پست

سلام خانمها من یه سوالی داشتم دوست دارم نظرتون رو بدونم ممنون میشم راهنماییم کنین

حدود یک الی دو سال پیش فکر کنم بود یکی از دوستان مادرم با اینکه منو ندیده بود به مامانم پیشنهاد آشنایی من و پسرش رو داد حالا دقیقا یادم نیست چجوری شد ولی اول پیشنهاد داده شد وقتی ما موافقت کردیم رفت به پسرش گفت و اون گفت که آمادگی ازدواج نداره و داره زبان میخونه برای رفتن به خارج از کشور  و اون خانم به مامانم گفت که پسرش حاظر نیست ازدواج کنه، تا اینکه حدود یک ماه پیش منو مامانم اتفاقی اون خانم رو دیدیم  و اون به مامانم گفته که از من خوشش اومده برای همون پسرش و گفته که عکس منو میخواد 😒 من دلم نمیخواد اون جریان بازم تکرار شه چیکار کنم؟ 

والا من جاتو بودم رونمیدادم ی بار نخاس الان میخاد؟😐

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت خودش باید جوابشو بده

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مادرت ب مادرش بگه ...یه برنامه بریزن بیرون جایی مثلا جوری که خودت نمیدونی ..پسره تو رو ببینه ب نظرم اینجور بهتره تا این که عکس بده 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
مامانم خواستگار میاد کلا ذوق میکنه همیشه این مشکل رو داشتیم در ضمن یادم رفت بگم پسره الان رفته خارج ...

دیگه بدتر

از این نزدیک نمیشه ادمارو شناخت

حالا از راه دور بشه

بعدشم از کجا معلوم اون زن بخاد 

ولی اگه زن ایرانی بخاد. خودشم بخاد فرق میکنه

این ادما میشه یه کم روشون فکر کرد🤔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️