2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون سری که دیدمش بی محلی کردم چون یادم مونده بود، تازه عجله در عکس گرفتن هم داره انگار

ب ادمي ك يبار سركارت گذاشته وبي ادبي كرده هيچ وقت بها نده..ب بي محليت ادامه بده وردش كن بره

کل سناریوی مامانش نزدیک به سرکاریه

پسری که هزینه کرده و اول راه مهاجرته خیلی خنده داره از طریق خواستگاری سنتی ازدواجش سر بگیره . اگر کسی مقیم باشه و شخصا درامد دلار داشته باشه و خودش اقدام کنه باز هم ازدواج بدون شناخت حرف توشه

مخصوصا الان که دانشگاهها و موسسات کاری کانادا مملو از دخترهای ایرانیه که دنبال ازدواج همسانن . یک روزگاری مهاجر کم بود . 

حرف مادرشو یک شوخی بیمزه تلقی کنید و زیاد پیشنهادشو جدی نگیرید . بعضی مادرها که بیکار میشن فاتتزی ازدواج پسرشون مشغولشون میکنه 

نه عکس نده، فکر میکنم انقدر ارزش داری لااقل درخواست کنن بیان خونتون یه جلسه بعنوان مهمانی!

آخه بیاد هم خود خانمه باید بیاد، پسره الان کاناداست و بابا هم نداره بازم میشه همون که 

آخه بیاد هم خود خانمه باید بیاد، پسره الان کاناداست و بابا هم نداره بازم میشه همون که 

خوب نیست عزیزم، چون فرصتی برای شناخت شخصیتش نداری

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
دلت چی میگه

من از خانمه خوشم نمیاد، از اون سری هم کینه به دلم مونده بود و ناراحت شدم، کسی که بی برنامه میاد جلو عقل تو کلش نیست چطور میتونست بدون هماهنگی با پسرش این کارو کنه