2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تهمت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6913 بازدید | 144 پست

استارتر شوهرت سطحش پایینه خیلی عذر میخوام ولی حقیقته..

شما هر سند و مدرکی هم براش رو کنی باز تو کتش نمیره.

شما میگی دکتر بهش گفته ولی بازم...

متاسفم

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط یکبار شوهرم چون میدونست قبل اون کسی رو دوست داشتم تو دعوا گفت خاک بر سر من که دست خورده یکی دیگه رو گرفتم. گفتم آره کلاهتو بذار بالاتر که لیاقتت دست خورده یکی دیگه بوده. ده سال میگذره دیگه تکرار نکرده

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
نمیتونم یه پسر کوچولو دارم ....دلم نمیاد 

عزیزم. همین پسرت فردا بزرگ بشه راه پدرشو ادامه میده و چه بسا حتی ممکنه اون هم مثل پدرش با و این رفتار رو بکنه. اگه واقعا به فکر پسرتی به فکر چاره باش. به خانواده ات بگو 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بهش گفتم خب همون موقع طلاق ميدادي زبونش یک متره  میگه اونموقع خر شدم

بترسونش بگو عزیزم لازم نیست ب خریتت ادامه بدی مهریموبده بچه ام ک تاهفت سالگی بامنه،،بعد از اونم میذارم بزرگتر ک شد میگم بهش علت طلاق منو پدرت این بود ک پدرت فکرمیکرد با یه بی عفت ازدواج کرده،،بچم خودش بین ماقضاوت میکنه ببینم روت میشه توروش نگاه کنی

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

دوست عزیزمن حدس میزنم مشکلات شمالایه های پنهان دیگری هم داره که شماعنوان نکردی...واحتمال هم نمی دی شایدبه اون ربط پیداکنه...خیلی وقتاماآدمهاکینه های مخفی درونمون داریم که مثل آتش زیرخاکستره...

شماقشنگ بشین به تمام ابعادرابطتون باهمسرت فکرکن

...خانوادگی...خلقی...رابطه زناشویی..وووو

ببین شایدمشکلی این وسط حل نشده مونده که این مسئله شده حربه همسرتون

اون خوب می دونه داره تهمت میزنه وباعلم وآگاهی این کارومیکنه

پس بهترین کاراینه شمااول ریشه مشکلات وشناسایی کنید

تمام جنبه هاشوبررسی کنید...بعدبریدسراین موضوع این مسئله که خیلی راحت باتهدیدبه ادعای شرف وقانونی کردن این مسئله تهمت حل میشه

فقط ببینیدچی باعث شده زندگیتون سردبشه وبه اینجابرسه

اگرهمسرتون واقعادنبال جدایی هستندخوب اینوبفهمید

اگردنبال آزارن ودادن چیزی روتلافی میکنن اینم خودتون کشف کنید

خواهشاتمام تمرکزت روروی این موضوع نذار...ببین درداصلیش چیه...چه خواسته ای داره

که به اینجاختم شده

درسته ولی خیلی واسم سخته بی اعتنا باشم دنبال راه حلی بودم که دهنشو ببنده

راه حلش اینه که اصلاااااا اهمیت نده و طوری وانمود کن این مسئله ذره ای برات مهم نیس

بعد خودش دیگه اسمشم نمیاره. اون میدونه این نقطه ضعف توست برا همین همش تکرار میکنه.خانما هیچ وقت نباید تو زندگی نقطه ضعف شونو به شوهرشون نشون بدن

وقتی ما خانما ارزش خودمون اونقدر پایین میاریم در حد یه بکارت مردها هم پررو میشن

ارزشی تو یه ثانیه از بین میره ارزش نیس... ما باید برا خودمون احترام قائل باشیم عزیزم

اینو ما خانمها باید فرهنگ سازی کنیم

برج پیش مشاور چه کمکی میتونه بکنه ?

این رفتارش یه علتی داره، خودش هم میدونه که تهمتش نا بجاست و فقط بهانه ای میخواد برای سلطه جویی و تحت فشار قرار دادن شما. مشاور در این زمینه میتونه کمک کنه.