2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تهمت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6913 بازدید | 144 پست
متاسفانه اطلاعی درباره این موضوع که شما میگی ندارم  چه جوری باید انجام بدم ?

برو دادگاه خانواده بگو میخوام شکایت برای حق شرف بکنم کجا باید برم بهت راهنمایی میدن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
نه اتفاقا پنج ساله وکیلم. منتهی شما چون کلا نگرفتی من چی میگم بهتره ادامه ندم. موفق باشید.

بعید میدونم این حرفا،حرفای یه ادم تحصیل کرده وادمی ک تواجتماع ست باشه،،شماهم موفق باشید

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وکیلم. متوجه میشی علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد؟؟؟؟؟؟؟  اینجا ایرانه دوست عزیز نه لس آنجلس ...

اگر واقعا وکیلی میدونی که این خانم میتونه اعاده حیثیت کنه و از شوهرش به جرم قذف شکایت کنه. 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
دوستانی که گرفتن گواهی سلامت رو توهین به شعور و ..... میدونید تشریف بیارید کجایید

عزیزم. ایشون شوهر احمقشو هم برده پیش دکتر و دکتر همه چیز  رو براش توضیح داده اما این هنوز به تهمت زدنش ادامه میده. گواهی بکارت هم داشته باشی. وقتی آدم بیشعور باشه فقط مثل آتیش زیر خاکستر میمونه بلاخره یه جایی نیششو میزنه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

ببین عزیزم حتی اگه خ...هم داشتی بازم شوهرت میتونست بهت تهمت بزنه ممکنه این اتفاق واسه هر زنی بیفته

اونوقت ما خانما چ طوری باید ثابت کنیم؟؟؟؟

این ادعا خیلی مسخره ست

قاضی نمیگه این چهار سال کجا بودی؟ چرا زودتر نیومدی بگی

اصلا اهمیت نده

با شما موافقم همسرش باید تحقیق کنه تو اینترنت .این از بی غیرتیشه که به پسرش هم رحم نمیکنه.ومادربچشو ...

ادمی ک غیرت داشته باشه ناموسشو متهم ب بی عفتی نمیکنه،اگه خیلی مردی غیرتی وحساسی از عدم خونریزی ناراحتی همونموقع تونامزدی جدامیشدی نه این ک بری زیر یه سقف وبچه دار شی از ادمی ک بهش شک داری،بنظرمن خودشم میدونه چخبره فقط ازاین ماجرا بل گرفته زنشو ازار بده

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
من واقعا نمیدونم؟؟؟ همه اینهایی که شما گفتی رو قبول دارم اما باید فکر روزهایی مثل استارتر رو کرد. با ...

عزیزم شما اگه واقعا وکیلی بجای این حرفها راه و چاه نشون استارتر بده تا بره از این حیوان شکایت کنه و حق شرف بگیره.البته اگه واقعا وکیلی

منم تو نامزدی گواهی نگرفتم همسرم نخواست .شب عروسی از استرس نتونستم رابطه داشته باشم فرداش رفتیم دکتر ...

ثابت نمیتونه بکنه 

فقط روح و روان من بازی میده

بهش گفتم به قرآن خدا واگذار ت کردم 

تا موعدش

گرفتن گواهی حقارت محضه. من شخصا اگر شوهرم بهم تهمت میزد بجای روکردن گواهی بیشتر به  تو دهنی زدن بهش و اعاده حیثیت فکر میکم. خانمها اگر مرد تهمت بزنه به راحتی میشه رفت دادگاه و به اتهام قذف یعنی نسبت دادن زنا شکایت کرد پس دنبال گواهی نباشید. ضمنا تو دادگاه فقط و فقط گواهی پزشکی قانونی مورد تایید هست پس خودتون رو گول نزنید و زیر بار این ننگ مسلم نرید

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش