2777
2789

باورم نمیشه 😐 

حدود یک ماه هست عقد کردند بعد چند روز به داداشم میگه گوشی 100 میلیونی می‌خوام

امروز مادرم زنگ زده میگه پسر من شاید جلو تو بگه باشه ولی نداره

خودت نباید درک کنی ، عید میخواید برید سر خونه زندگیتون نباید پول داشته باشید 😑 😐 بجاش پول رو بده طلا 

بعد زن داداشم هم قهر کرده جواب هیچکی رو نمی‌ده 😐 

آخه با حقوق 30 میلیون گوشی آیفون رو برا چی میخواد 😐از لحاظ مالی هم ما از خانواده اونها بهتریم

ولی باز قو ما نمیرسه آیفون بخریم 😑😑

داداشم میگه هر موقع از شما پول خواستم نظر بدید 😑 

ولی خب ما تو فکرشیم 😐 پول جشن عقد هم نصفش رو بابام داده😑 

عسل خانم هستم 🥳

شاید بگید به استار چه

اما این جمله برای وقتی هست ک خونه ی خودشون باشن

ولی داداشش عقد هستن هنوز و مربوط میشه ب استارو خانواده اش 

البته در صورتی که مراسم عقد و عروسی و همه هزینه‌ها به گردن خود آقا داماد باشه که ربطی به استار نداره

منتظر تیر خوردنم🤕

🧜‍♂️چرچیلم🧜‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخالت نکنید خب 

اگه داداشت میخواد بخره

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

بزارید بخره خب. شما حرفتونو زدید ، جوابم شنیدید.

بعدا دیگه واسه عروسی و خرجای دیگه خودتونو بکشید کنار

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».