2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تهمت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6912 بازدید | 144 پست
دیشب داشتم با نامزدم راجع همین موضوع حرف میزدم غیرمستقیم هی بش میگم ممکنه خونریزی و اینا نباشه ظاهرا ...

راجبش حرف نزن بدتر مشکوکش نکنننن !! بعد میگه دختره حتما یکاری کرده میترسه االان داره میگه ممکنه خونریزی نداشته باشهههه!! 

نمیدونم چه جور شکایت کنم  واقعا میشه ?

بله که میشه 

البته منظور من اینه در درجه اول از خودت یه واکنشی نسبت به این کار زشتش نشون بدی نه اینکه اون هی تکرار کنه و تو نهایت ناله و نفرین کنی 

http://mahdad.ir/نحوه-شکایت-و-مراحل-رسیدگی-به-جرم-توهین-و/ 

مطمئن باش تو هر دادگاهی محکوم میشه چون اگر مشکلی در مورد بحث بکارت همسرش داشت باید همون موقع پیگیرش میشد نه بعد از حداقل پنج سال زندگی مشترک و الان اون باید اتهامشو ثابت کنه نه اینکه تو بخوای بی گناهیتو اثبات کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیزمن حدس میزنم مشکلات شمالایه های پنهان دیگری هم داره که شماعنوان نکردی...واحتمال هم نمی دی ش ...

خیلی موافقم 

وقتی تو یه زندگی همه چیز خوب و رو به راهه حتی یک در میلیون درصد مرد شک داشته باشه این مساله رو انقدر عنوان نمیکنه اگر هم این مساله واقعا براش مهم بوده همون اول زندگی یه جوری تکلیفشو معین میکرده 

احتمالا این صرفا نوک کوه یخ مشکلات هست

راجبش حرف نزن بدتر مشکوکش نکنننن !! بعد میگه دختره حتما یکاری کرده میترسه االان داره میگه ممکنه خونر ...

نه مثلا براش تعریف میکنم یکی از دوستام مثلا اینجوری شده غیرمستقیم میگم بعد مثلا اون میگه اگه کسی قبل ازدواج کاری کرده چه پسر چه دختر باید به طرفش بگه منم میگم واییی اره اگه نگه که فریب در ازدواجه و میتونه راحت بهم بزنه طرف این ازدواجو

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
نه مثلا براش تعریف میکنم یکی از دوستام مثلا اینجوری شده غیرمستقیم میگم بعد مثلا اون میگه اگه کسی قبل ...

به نظر من شما اشتباه منو نکن 

بدون اینکه به شوهرت بگی یه گواهی پیش خودت داشته باش

دیگه هم در موردش چیزی نگو 

خیلی موافقم  وقتی تو یه زندگی همه چیز خوب و رو به راهه حتی یک در میلیون درصد مرد شک داشته باشه ...

اوایل. همه چیز خوب و رو به راه بود 

الان هزار و یک مشکل .....

ولی دیگه تحمل این تهمت واسم سخته 

ممنون از،راهنمایی 

اگه یکبار،دیگه همچین حرفی بزنه میدونم چیکار کنم

به نظر من شما اشتباه منو نکن  بدون اینکه به شوهرت بگی یه گواهی پیش خودت داشته باش دیگه هم در ...

باید کجا گواهی گرفت؟آخه روومم نمیشه چون تاحالا همچین چیزایی نداشتم تو نزدیکانم

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
باید کجا گواهی گرفت؟آخه روومم نمیشه چون تاحالا همچین چیزایی نداشتم تو نزدیکانم

برو دکتر زنان 

منم انجام ندادم که این وضعیت منه شاید شناسنامه هم بخوان 

به هر حال برو پیش خودت نگه دار