2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تهمت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6913 بازدید | 144 پست

منم تو نامزدی گواهی نگرفتم همسرم نخواست .شب عروسی از استرس نتونستم رابطه داشته باشم فرداش رفتیم دکتر معاینه کرد گفت سالمه فقط خونریزی نداره .گواهی هم گرفتم.کاش شما هم میگرفتی .اگه همسرت شک داره بگو که ثابت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب داشتم با نامزدم راجع همین موضوع حرف میزدم غیرمستقیم هی بش میگم ممکنه خونریزی و اینا نباشه ظاهرا ...

فقط با خودش برو گواهی سلامت بگیر حتی اگه گفت بهت اعتماد دارم

چرا آخه باید آزار بده  من کاری باهاش ندارم میبینم سرده به زور باهام حرف میزنه دعوا میشه و میگ ...

عزیزم خیلی شرایط سخت فکر کنم مشاو ره رفتن بهتر از یه نامه قلابی جواب بده ...چون مطمینا بفهمه اوضاعت بدتر میشه 

شماتوایران قدیم موندی بیا صدتاپسرمجرد نشونت بدم ک میگن براما باکره بودن مهم نیست چون جامعه عوض شده و ...

هرچقد سعی کنی خودتو گول بزنی اما چندسال بعد زندگی مثل استارتر همه چی رنگ عوض میکنه. متاسفم که عمق درد جامعه رو اونطوری که خودتون و عده کمی میبینید تعبیر میکنید

من وکیلم. متوجه میشی علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد؟؟؟؟؟؟؟  اینجا ایرانه دوست عزیز نه لس آنجلس ...

عزیزم اسم این مردها رو نمیشه انسان گذاشت

والا من مردهای با فهم و شعور زیاد دیدم ... غیرتی و اینا هستن همشون درسته اما انقدر فهم و شعور دارن و باشخصیت هستن که گواهی سلامت نخوان

درخواست گواهی سلامت از طرف شوهر یا خانواده شوهر فقط و فقط نشون دهنده ی سطح پایین فرهنگ اون شخص و خانوادش هست (البته درصورتی که بیسواد نباشن)

منم هیچوقت جواب سلام یه آدم بی فرهنگ رو نمیدم چ برسه ب اینکه بخوام باهاش برم زیر یه سقف

در اصل اینو بگم که حتی اگه تمام مردای ایران اینجوری باشن و گواهی بخوان من ترجیح میدم تا اخر عمر مجرد بمونم تا اینکه بخوام با گرفتن این گواهی به خودم توهین کنم

سلام  اومدم منم توهین میدونم ولی اگه خانواده همسر یا خودش ازم بخواد توهین میدونم وگرنه من خودم ...

خود من هم همینطور نه کسی ازم خواست نه کسی زورم کرد تنها رفتم گرفتم و به کسی هم ندادمش. خداوند به آدم عقل داده برای روز مبادا.

که برم شکایت کنم بعد بذارمش جلوش نامرد

خوب اگه بخوای به خودش نشون بدی که بی فایدست چونکه میگی چرا از اول رو نکردی اگه واسه دادگاه میخوای که از نظر قانون شما باکره بودی وقتی ازدواج کردی و دلیلی برا اثبات کردنش هم نداری اونه که باید ثابت کنه که هیچجوره نمیتونه 

کاش میدونستم دلم میگفت برو گواهی بگیر نرفتم چه میدونستم باید یک عمر تهمت بشنوم

خدا یه گناه کبیره رو هیچوقت نمیبخشه و اونم تهمت بی عفتی به زن پاکدامن.اینو به همسرت بگو اگه واقعا خدارو قبول داره.بگو طلاقم بده من به پاکی خودم مطمئنم.

عزیزم کلا مشکل از همسر شماست..شما اگه برگه هم داشتین،ایشون یا میگفتن با دکتر همدستی کردی یا پولی دادی گرفتی یا هرچی..طرز تفکر باید درست بشه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
شوهرت یه ادم نفهمه تو تمام برگه های قانونی دنیا رو هم بهش نشون بدی باز حرفشو میزنه. اگه یبار دیگه ته ...

متاسفانه اطلاعی درباره این موضوع که شما میگی ندارم 

چه جوری باید انجام بدم ?