2777
2789
عنوان

کیا خونشون یک خوابه ست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3041 بازدید | 148 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه ما ۴۲ متره.خوابمون که اصلا جا نمیشه بخوابیم برای دخترم گهواره گرفتم ولی چون کنار خودم میخوابید ...

وای خدایا امضاااات😖😖

تازه هرکیم بم میرسه::ولش کن،چرا راه میری دنبالش غذا دهنش میکنی،خودش گشنه ش بشه میاد میخوره،نشین عادتش بده، خودتو واس غذا بچه فلان نکن،اینجوری بارش آوردی و....

وه وه،کاش نمیخواستن دل بسوزونن.تا بچه بد غذا نداشته باشن،نمیفهمن.اه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
عمق فاجعه اینجاس ک خونه ما 200 متره ولی یه خوابس

یا خداااا،جدی؟؟؟؟؟

تو کتم نمیره چرااا😲😲😲

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
خودمون بریم اتاق بالا هم نمیشه بنظرت

به نظرم اتاق بچه باید نزدیکتون باشه. که هی نخوای از پله بالا پایین بری یا مدام هشیار بخوابی که نکنه بیدار شه و صداش به گوشتون نرسه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

به زووودی خانه ی بزززرگ و جا دار میخرید ان شاالله

خدا از دهنت بشنوه.ممنون

بخدا کوچیکیش یه طرف.تو یه ساختمون با مادرشوهر یه طرف

الان از اونجا اومدم با کلی حرص و جوش

وای خدایا امضاااات😖😖 تازه هرکیم بم میرسه::ولش کن،چرا راه میری دنبالش غذا دهنش میکنی،خودش گشنه ش ب ...

اینکه بگن خودش گشنه بشه میخوره منو میکشه بخدا

اخه بچه یکسالو نیمه چقدر میتونه غذا برداره بخوره سیر شه؟با یدونه برنج سیر میشه

یادم انداختی..

اره بستگی به مهندسش داره ما طبقه اولمون ۱۳۰ متره یه خوابس 

چه فاجعه!

من هز ۱۳۰ متر توقع ۴ خواب رو دارم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اینکه بگن خودش گشنه بشه میخوره منو میکشه بخدا اخه بچه یکسالو نیمه چقدر میتونه غذا برداره بخوره سیر ...

من فک کردم نکنه راست میگن

ولش کردم به حال خودش،نصف روز،یه روز

سفره رو پهن میکردیم میخوردیم و جم میکردیم.یه بشقاب میکشیدم براش،میمد یکم دستمالی میکرد و میرف.بعدم از گشنگی نحص میشد و فقط با شیشه شیرش آروم میشد.دیگه فقط جیغ میزد،اینکه حالا گشنه ش شده باشه و بیاد بشینه غذا بخوره اصن نبود

و نیس

میگم که،تا کسی نداشته باشه،نمیفهمه چی میگیم

عکس گذاشتم نظر میدی

باش عزیزم

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*