2777
2789
عنوان

کلا گیج شدم

72 بازدید | 5 پست

سلام رفقا من امسال کنکوریمو برخلاف سال های گذشته که خیلی درس میخوندم امسال به شدت افت کردم و دائما خوابم میاد و اصن تمرکز ندارم اگه راه حلی یا تجربه ای دارین و راهشو پیدا کردین لطفا بهم بگین حتی اونایی که درسشون ضعیف بود هم امسال واسه کنکور میخونن درحالی که من فقط خستمه میخوام کلاسای ماز هم شرکت کنم بنظرتون اگه شرکت کنم صد در صد میتونم تو کنکور رتبه خوبی بیارم ممنون

حیفه فرصت رو از دست نده یهو ب خودت میایی میبینی دوروز بیشتر نمونده و وقتت رفته میدونم خیلی داری سختی میکشی اما بخدا بی نتیجه نمی مونه و موفق میشی ایشالا.

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱.آزمایش بده ببین کم کاری تیروئید نداری؟۲. آهن بخور اگه کمخونی۳.هرروز وسط درس خوندن تو تایم استراحت ...

ممنون ولی یکی از دلایل درس نخوندنم اینکه انگیزه ندارم فقط میدونم باید آیندمو بسازم

ممنون ولی یکی از دلایل درس نخوندنم اینکه انگیزه ندارم فقط میدونم باید آیندمو بسازم

من خودمم فکر میکردم افسرده و بی انگیزه شدم تا اینکه فهمیدم کمکاری تیروئید گرفتم🤦🏻‍♀️😅

کلا سعی کن به جسم و روحت همزمان توجه کنی تا موفق شی💞