2777
2789
عنوان

کیا خونشون یک خوابه ست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 148 پست
عزیزم بچه ۶ ماهه تا ۹ ماهه میشه جدا کرد ولی وقتی مجبور باشی مجبوره پیش خودتون بخوابه من جاریم اتاق ن ...

همون خودتون تو اتاق باشین بچه تو پذیرایی بهتره فک کنم اخه یجوریه ادم بساط خودش وسط پذیرایی باشه 

سرنوشت بد نوشت ...
منم مامانم سیسمونی زیاد میگیره ولی خب وقتی نشه قشنگ بچینی و تزیین کنی؟؟

شما رسم دارین جشن سیسمونی بگیرین ؟؟؟؟

من مادرشوهرم تو لفافه گفته جشن بگیر 

شعور نداره من کجا سیسمونیو بچینم رو سرم بزارم

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه منم ۹۰ متر ساختمون یکخوابه حموم دسشویی بزرگ و اشپزخونه و حال بزرگ اشپزخونه مخفیم داره اما یکخوا ...

آشپزخونه مخفی چیه؟؟کجاست؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
شما رسم دارین جشن سیسمونی بگیرین ؟؟؟؟ من مادرشوهرم تو لفافه گفته جشن بگیر  شعور نداره من کجا ...

به شوهرت بگو ک بهش بگه،

اینجور موقع ها باید پسرشو بندازی جلو،تو بگو باشه ولی شوهرت بگه نمیشع

همون خودتون تو اتاق باشین بچه تو پذیرایی بهتره فک کنم اخه یجوریه ادم بساط خودش وسط پذیرایی باشه  ...

من این رو به اونای گفتم که گفتن باید اتاق بچه بچنیم من برام مهم نیست بچه اتاق داشته باشه یا نه اصلا هم بجه دار بشم کمد و‌ چیز های اضافه نمیگیرم میدم یه طلا میخرم سرمایه هم بشه من فقط دوست دارم بچه جدا باشه مستقل وگرنه اتاق بچینم مهم نیست می تونم بچه رو تو پذیرایی بخوابمونم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
شما رسم دارین جشن سیسمونی بگیرین ؟؟؟؟ من مادرشوهرم تو لفافه گفته جشن بگیر  شعور نداره من کجا ...

من اصلا اینجور مراسما ندوست جا هم داشتم نمیگرفتم جهیزیمم کسیو خبر نکردم مادرشوهرم اینا جهازمو ندیدن 

سرنوشت بد نوشت ...
به شوهرت بگو ک بهش بگه، اینجور موقع ها باید پسرشو بندازی جلو،تو بگو باشه ولی شوهرت بگه نمیشع

مادرشوهرم و دخترش یکم سلیطه تورن😁شده من ی شب سالنمو سیسمونی بچینم باید ببینن وگرنه تا قیامت بساط دارم

واااااای من خونه ۶۳ متری دیدم دوخواب انقدر قشنگ بود در حد ۸۰ متری جا داشت خونه نزدیک ۹۰ متر یه خوا ...

اره نقشه ها بده خونه ماهم 85متره ولی تک خوابه

الکی ی آشپزخونه ی بزرگ دراوردن یدونه راهرو ک کلی فضارو ازبین برده ب دردم نمیخوره

من اصلا اینجور مراسما ندوست جا هم داشتم نمیگرفتم جهیزیمم کسیو خبر نکردم مادرشوهرم اینا جهازمو ندیدن& ...

راحتی پس 

من سر جهاز دیدن خواهرشوهرم بخاریمو. ندیده بود تمام عالمو پر کردن بخاری نداره یسری دستشو. گرفتم بردم انباری گفتم ببین این بخاریه چون شوفاژ داریم اینجا گزاشتم

یه فضای کوچیک پشت کابینتاس من که اصلا استفاده نمیکنم ازش خیلی کوچیکه اگه بزرگ باشه خوبه

چه باحال

ینی مثلا یه جورایی انباریه؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒