سلام من خونه م یک خوابه ست😭😭نمیدونم چکار کنم واسه سیسمونی....مامانم میگه تخت نوزادونوجوان میگیرم واست اما جا ندارم...هرجا رو نگاه میکنم اتاق نی نی هاشون رو چقدر قشنگ درست میکنن اما من نی نیم اتاق نداره...
٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت
والا من که برای بچه شده ماشین و میعروسم میرم اجاره اما خونمو باید دو خوابه کنم حسرت به دل میمونم سیسمونی نچینم😐
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
قشنگه عزیزم ساده و شیک ولی خوب جا میخواد دیگه اون موقع باید اونجوری که من گفتم بکنید بخری نگه داری وقتی ۶ ماهه شد خودتون برین پذیرایی اتاق خودتون رو بکنید اتاق بچه
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خونه خودمونه خیلی دوسش دارم ولی فقط همین یه عیب روداره
خب چرا یه تغییر و تحول تو خونت ایجاد نمیکنه شوهر من اون جا بود تو یه هفته کل دکور خونتون رو عوض میکرد دو خوابش میکرد
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇