2777
2789
عنوان

کیا خونشون یک خوابه ست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 148 پست
دقیقا حال چند پیش منو داری. آخر گفتم سرویس خواب خودمو جمع میکنم اتاق رو اتاق نی نی میکنم .مادرشوهرم ...

خوب از همون روز اول که بچه جدا نمی خوابه بعد ۶ تا ۹ ماه بهترین زمان برای جدا خوابیدن بجه هست تخت رو روز اول زایمان که نباید جمع کنی وقتی خواستی بچه رو جدا کنی تخت رو جمع کن بکن اتاق بچه منم در آینده اینجور میکنم 😕چون من مجبورم ۵ سال تو اون خونه باشم بعدش دو خوابه میکنیم راحت 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گهواره که خیلی زشته ولی مجبورم تخت کودک بگیرم

کی گفته گهواره زشته. یه گهواره تور توریه صورتی خوشگل برا دخترم خریدیم. تا یه سال و نیمی هم میشه خوابید توش. اصلا بنظر من حتی تختم بگیری بازم گعواره نیازه برا کنار تخت مادر

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  

چقدر سخت میگیری عزیزم، منم خونه م ۷۰ متره و تک خوابه ، من کمد نگرفتم براش ، ولی یه تخت نوزاد نوجوان گرفتم ، تخت خودمونو چسبوندم به دیوار تخت نی نی رو هم چسبوندم به تخت خودمون تازه کمد هم چون جا نداشتیم نگرفتم و از کمد خودمون. براش استفاده میکنم، آخه بچه ی کوچیک که اصلا نمیتونه تو اتاق جدا بخوابه، انشالله ۳ ،۴سال بعد میتونی خونه ی دوخوابه بگیری اتاقشو درست کنی

چقدر سخت میگیری عزیزم، منم خونه م ۷۰ متره و تک خوابه ، من کمد نگرفتم براش ، ولی یه تخت نوزاد نوجوان ...

تا ۶ ماهگی اینا که دیگه باید جدا بخوابه یا نمیشه؟ پس رابطه زن و شوهر چی میشه

سرنوشت بد نوشت ...
اره مخصوصا ۶ ماه اول

دقیقا. چون اصلا نمیشد رو تخت خودمون بذاریم.له اش میکردیم طفلی رو  

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  
هرکاری کردی به منم بگو تا اگه میشه بچه بیارم 😂

بچه رو مجبوری تا ۴ سالگی پیش خودتون بخوابونی ولی بعدش راحت می تونی جداش کنی جاری من فقط یه پذیرایی داره اتاق نداره بچه ۶ سالش رو وسط خودشون می خوابونه خب چه اشکالی داره واقعا مجبور هست دیگه منم دوست داشتم اتاق مخصوص داشته باشم ولی اگه بچه دار شدیم مجبورم خودمون کوچ کنیم پذیرایی بچه تو اتاق باشه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
تا ۶ ماهگی اینا که دیگه باید جدا بخوابه یا نمیشه؟ پس رابطه زن و شوهر چی میشه

عزیزم حداقل تا ۲ سالگی نمیشه تو اتاق جدا خوابوند که، بچه ی زیر یکسال هم که دائما باید حواست بهش باشه رابطه هم که خب سرجاشه البته وقتی نی نی خوابه