2777
2789
عنوان

کیا خونشون یک خوابه ست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 148 پست
اخه همه فامیلا برای نوزادشون سنگ تموم گذاشتن جشن و ییسمونی انچنانی و اینا فیلمبردار و اتلیه  ح ...

تو بببن.چجوری آرامش داری،

منکه فقط کمد براش خریدم،دوس نداشتم بابام بیوفته تو خرج الکی،بعدم وقتی بزرگ بشه وسیله هاش دیگه از مد و رنگ و رفتن ،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همه فامیلا برای نوزادشون سنگ تموم گذاشتن جشن و ییسمونی انچنانی و اینا فیلمبردار و اتلیه  ح ...

بابا بخدا سخت نگیرین ما این چیز ها رو نداشتیم چی شد؟نمیگم نکنید ولی سخت هم نگیرید بچه وقتی سالم باشه به تمام دنیا می ارزه این جیرا ها الکی هست اگه خدای نکرده بچه مشگل داشته باشه دو برابر این کار ها رو بکنید واقعا چه ارزشی داره؟فقط این مهمه که سالم و صالح باشه و در آینده فرد موفق باشه و سر بلندت کنه بهش افتخار کنی این سیسمونی افتخار نداره که😕

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
تو بببن.چجوری آرامش داری، منکه فقط کمد براش خریدم،دوس نداشتم بابام بیوفته تو خرج الکی،بعدم وقتی بزر ...

نه من که نمیذارم زیاد مامانم اینا بیفتن تو خرج اصلا بیشترش و خودم میگبرم

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
میگم نمیشه جای سیسمونی برا بچه طلا خرید یا فکرم اشتباه؟ وسایل های لازم رو فقط خرید

به نظر من این فکر خیلی هم عالیه یا می تونی یه پس انداز کنی برای خود بچه براش هم خوبه اخه این چیزا های اضافه به چه درد بچه میخوره اصلا بچه یه مدت حالیش نیست که چی داره چی نداره وقتی هم بزرگ بشه فکر درس  بازی میشه بعدشم این چیزا از مد افتاده رفته پی کارش من نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر سخت میگرین

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
نه من که نمیذارم زیاد مامانم اینا بیفتن تو خرج اصلا بیشترش و خودم میگبرم

پس بذار همونک حالیش شد بگیر براش ک براش تازگی داشته باشن گلم،

من جاریم میز ارایشم گرفت برای بچش هیچ کس ذوقشو نکرد ،همه فهمیدن ولخرجه،مادرشوهرم بعضی وقتا میگه خدا به داد پسرم برسه ک این انقدر ولخرجه

خونه ما ۴۲ متره.خوابمون که اصلا جا نمیشه بخوابیم

برای دخترم گهواره گرفتم ولی چون کنار خودم میخوابید بدردم نخورد و جاگیر بود.فروختم

کمدش رو گذاشتم گوشه سالن و جاکفشیمون رو گذاشتم راه پله😕

تخت نه خودمون داریم نه بچه م

بخاطر جای کم از سقف اتاق طناب اویزون کردم لباس پهن میکنم

خلاصه که دارم تو قفس میپوسم

بچه رو مجبوری تا ۴ سالگی پیش خودتون بخوابونی ولی بعدش راحت می تونی جداش کنی جاری من فقط یه پذیرایی د ...

تا ۴ سالگی بابا بچه دوستم از ۸ ۹ ماهگی جدا میخوابه شباهم بیدار نمیشه من فک میکردم از ۶ ماهگی میتونه جدا بخوابه . تو حال که نمیشه خودتون بخوابید بعد فک کن بچه یهو دروباز کنه با صحنه فجیع روبرو بشه

ما که اتاقمون جا تخت یا حتی گهواره هم نداره یه کمد بزرگ توشه و تختمونم سفارشی ۲ متری گرفتیم 

سرنوشت بد نوشت ...
خونه منم ۹۰ متر ساختمون یکخوابه حموم دسشویی بزرگ و اشپزخونه و حال بزرگ اشپزخونه مخفیم داره اما یکخوا ...

همون اشپزخونه مخفی اندازه صدتا اتاق میارزه 

کاش خونهمن داشت دایم بوی غذاتو. خونست 

منم یک خوابه ولی نقشش بده ۶۷متریه ولی قناسه

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
تا ۴ سالگی بابا بچه دوستم از ۸ ۹ ماهگی جدا میخوابه شباهم بیدار نمیشه من فک میکردم از ۶ ماهگی میتونه ...

عزیزم بچه ۶ ماهه تا ۹ ماهه میشه جدا کرد ولی وقتی مجبور باشی مجبوره پیش خودتون بخوابه من جاریم اتاق نداره فقط یه پذیرایی داره با بچه ۶ سالش کنار هم میخوابن بعدشم اگه بچه رو از ماهه جدا کنم با کدوم صحنه فجیح 🤔۶ ساله جاریم تو یه اتاق چطوری زندگی کردن حالا ما نتونیم اگه نشه بجه تو اتاق باشه می تونه بجه تو پذیرای باشه خودمون تو اتاق