2777
2789
عنوان

همکار خانومه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 51 پست

من یه همکار مرد دارم 4 سال از خودم کوچیکتر 

تو صداش میکنم نه شما ولی 5 ساله کنار هم میشیم و خیلی صمیمی هستیم شب هام بهش زنگ میزنم

حتی برا مرخصی اداره زنگ نمیزنم به مبایل اون زنگ میزنم

ولی یه موی گندیده شوهرم رو باهاش عوض نمیکنم

خوب باهاش صمیمی هستم ولی بو گندو هستش و برای مساءل شخصی حالم ازش بهم میخوره

این هم یه مدل میتونه باشه

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
خودش میگه پیر دختره و اصلا همچین فکری نکن راجبش 

عزیزم دلتو خالی نکنم ولی گاهی اوقات روابط کاری باعث بشه که راحت تر باهم حرف بزنن.شوهرمن میگه سرکارش بیشتر زنا با مردا خیلی راحت حرف میزنن حتی مردای متاهل بیشتر رغبت دارن که طرف زنا باشن و حرف بزنن.دیگه کاریش نمیشه کرد فقط دعا کن شوهرت آدم خوبی باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلانسبت شماهابعضی ازخانومایی که شاغلن سرکاررفتنی انگارعروسی میرن لحن صحبت کردنشونم که دیگه نگم شلوارهاهم که کلارفته تازانواونموقع میگن مرداگه مردباشه نگاه نمیکنه خدایی ماکه زنیم نگاهمون میفته درضمن خودم چادری نیستم وپوششم خیلی معمولیه

خودش میگه پیر دختره و اصلا همچین فکری نکن راجبش 

عزیزم منظورم این نبود خدای ناکرده باهاش رابطه جنسی داره منظورم اینه حتما دختره براش کرم میریزه باهاش گرم میگیره اینم سرگرم اون شده و ب تو بی توجهی میکنه ناخوداگاه  ،اون کلمه زشتم ک نوشتم همش بخاطر عصبانیتم از دست مردای بی جنبه این دوره زمونس 

کلا روابط همکارها خیلی راحت شده متاسفانه ولی من واقعا خودم سرکارم میبینم که روابط ازاده و فقط در حد شوخیو خندست

ولی به نظر من قهر کار درستی نیست اما نبایدم از کنارش گذشت

باید حواستو جنع کنی ولی به روی شوهرت چیزی نیاری تا فکر کنه بیخیال سدی و بتونی سرفرصت گوشی یا چیزیشو چک کنی:))))))

بچه های من پرستار دارن

همکار مرد من میگفت دوربین مداربسته بذار چک کن از سر کار شوهرت دست از پا خطا نکنه

گفتم مردی رو که باید با دوربین مدار بسته نگهش داری همون بهتر که بره

شمام ول کن همسرت راحت باشه با ناراحت کردن خودت اتفاقی نمی افته

کلا روابط همکارها خیلی راحت شده متاسفانه ولی من واقعا خودم سرکارم میبینم که روابط ازاده و فقط در حد ...

خب کن چجوری بدونم کاری میکنه یا نه شاید گوشیشو قبل اومدن به خونه پاکسازی کنه

من اون خانومو تا به حال ندیدم و اینکه مجرده و از همسرم بزرگتره چندین سال

زن های مجرد سن بالا که اشوه خرکی میان رو سر کار کسی طرفشون نمیره مخصوصا اگه لوده باشن و هی خودشون رو بچسبونن به مردا که هیچی 

هیچ مردی حاضر نیست خودش رو مضحکه همکار ها بکنه

ولی خوب باهاشون در حد بگو بخند همه مردها بدشون نمی آد

یه بگو بخندی میکنن ولی از اون طرف هیچی حسابشون نمیکنن

زن های مجرد سن بالا که اشوه خرکی میان رو سر کار کسی طرفشون نمیره مخصوصا اگه لوده باشن و هی خودشون رو ...

خدا کنه اینجوری باشه الانم اومد کنارم بخوابه از بس ازش ناراحت و تنفر داشتم اومدم تو هال بخوابم خیلی ازش بدم میاد حتی امروز عرضه و شعوره اینو نداشت از دلم در بیاره و فقط ساکت بودو سرش تو کار خودش بود

اولا دوما و سوما به نظر من فقط در روابط کاریه

اگر رابطه خاصی بود به هم اطلاع میدادن که برای مثال الان زنگ نزن با خانومم هستم:)))))

لطفا قهرو کنار بزار و دلتو صاف کن 

کمی صبور باش و به خدا بسپار که اگر داره کاری میکنه بتونی امارشو دربیاری

بعد یکی دو ماه هم گوشیشو چک کن

اگر کسی کاری میکنه ،معمولا یه سوتی کوچولو میده

ولی سر کار منم همینجوریه

همکارای خانوم بیشتر تو تو میکنن

مردا میگن شما:))))

اولا دوما و سوما به نظر من فقط در روابط کاریه اگر رابطه خاصی بود به هم اطلاع میدادن که برای مثال ال ...

خیلی ناراحتم شوهرم اصلا بلد نیست منو توجیه کنه و از دلم در بیاره شاید اگه یکم توضیح میداد دلم اروم میگرفت احساس میکنم دارم الکی وقتمو صرف این زندگی میکنم چون زیباییا و خوبیای منو زیاد به روم نمیاره در صورتی که قبلا کسایی تو زندگیم بودن ویا اطرافیانم همیشه از خوش چهره و خوش هیکلیه من تعریف میکردن😔😔😔

اوهوم میفهمم حستو

به خصوص که الان مشخصه دلت شکسته

اره متاسفانه اکثر مردا این خصلتو ندارن که با ادم حرف بزنن و ادمو اروم کنن

نهایتش دو تا کلمه چرت و پرت میگیم ولی بعدش اروم میشیم ولی اجازه همین تخلیه شدنم نمیدن

من شوهرم اول رابطه سریعا از دلم در میاورد اما الان هیچی به هیچی

منم پر پرواز ندارم که از این زندگی بگذرم در نتیجه سعی میکنم خودم به زندگی و جریانت بینمون انرژی مثبت بدم 

ناراحت نباش 

واقعا حسیه که هممون تجربه کردیم اما میگذره و روزای خوب و پر اشتیاق بینتون میاد