2777
2789
عنوان

عجیب ترین مرگی که دیدین 😥

401 بازدید | 26 پست

تاحالا دیدین ،مثلا کسی آرزو کنه با فلان کس بمیره...یا مثلا از ته دل دعا کنه که بدون فلانی دنیا رو نبینه!

واقعا مرگش جوری رقم بخوره که خودش میخواست؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه سید میشناسم نفرین کرد یکی بمیره ۲ ساعت بعد خبر مرگش اومد

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم میخواد در حالی که دست در دست مامانم و داداشم هستم، ۳ تایی باهم راحت قبض رروح کنه خدا 

و ۳ تامون رو باهم ببره بهشت

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یکی رو میشناختم همیشه می‌گفت من از قبر میترسم، وصیت میکنم وقتی مردم بندازنم تو دریا، آخرشم غرق شد و جسدش پیدا نشد.

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

یه سید میشناسم نفرین کرد یکی بمیره ۲ ساعت بعد خبر مرگش اومد

اگه آشناست.

بگو دعا کنه خدا دعای منم ممستجاب کنه 😘😅

اگه آشناست.بگو دعا کنه خدا دعای منم ممستجاب کنه 😘😅

دعات چیه عزیزم؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

یکی رو میشناختم همیشه می‌گفت من از قبر میترسم، وصیت میکنم وقتی مردم بندازنم تو دریا، آخرشم غرق شد و ...

آدم خوبی بود?

آدم خوبی بود?

آره... خوش قلب بود

جوونم بود البته

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

دعات چیه عزیزم؟

اینکه تا ابد منو مامانم و داداشم کنارهم باشیم و حتی  مرگمون دست در دست هم با نهایت آرامش و شادی باشه و خدا ۳ تامون رو باهم ببره بهشت 😭

این حرفا که فلانی مرگ رو آرزو کرد و سریع مرد رو باور ندارم چرت و پرته.تصادفی بوده نه بخاطر یه دعا

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

من دلم میخواد در حالی که دست در دست مامانم و داداشم هستم، ۳ تایی باهم راحت قبض رروح کنه خدا و ۳ تامو ...

خدا بهت عمر با عزت بخواه 

همیشه چیزای خوب بخواه گلم 

همنوا رو جذب می‌کنی 

حتی توی دین اسم این کار توکل هست