خدای من چه عجله ای برای خراب کردن دارین دوستان!
دوست عزیز من تا حالا فقط دو بار جواب تاپیکها رو دادم. اینو گفتم که بدونی دلهره ات رو احساس کردم.
نمیدونم والا وقتی دخترای مجردی مثل من رعایت میکنن خانومهای متاهلی مثل شما نصیحت میکنن که حزبل بازی درنیار امل نشو ... وقتی راحت کار میکنیم باید نگران لرزیدن دل یه خانوم دیگه باشیم.
عزیزم بنظر من دوتا آدمی که خلاف دارن اینقدر آشکارش نمیکنن. بعد شما همسرتو بسنج. تعهد مذهبی و اگر هم نبود تعهدهای عرفی داره یا نه؟ همکاری میتونه صمیمیت و ارادت بیاره اما الزاما ارتباط نمیاره. مگر طرفین به هیچی تعهد نداشته باشن.
این فکرا رو از سرت بیرون کن. معجزه عشق و "اعتماد" رو فراموش نکن. جا خالی نده!!!! نجنگ. مدیریت کن.
رفتارهای همسرت رو تفسیر نکن.شاید طبعش سرد شده. شاید خستگی کاریش زیاده. ببین اگر شوهرت مرد بدی بود عین آب خوردن هم با تو بود هم با یکی دیگه. برای چی باید از لذتی که دم دستشه چشم بپوشه؟ پس اگر کمی دور شدید دلیل دیگه ای داره. بعضی دوره های سنی مردها مدتی سرد میشن. نگرانی و دست و پا زدن بدترین دشمن خونه زندگیته. دنیا پر از گرگه. به شوهرت اعتماد و احترام کن. حتی اگر در حال اشتباه باشه که من میگم قطعا نیست، میتونه رفتارشو عوض کنه.
من یه دختر مجرد۳۶ ساله ام.(از نظر شماها پیردختر ترشیده!) هیچ همکار خانومی ندارم. هیچ خلافی نکردم و نخواهم کرد. برای سلامت محیط کاریم، و خودم، با خانواده همکارانم ارتباط خانوادگی برقرار کردم. این کار رو بکنید. همه اتون. ارتباطات خانوادگی میتونه در سازمانهای کاری از روابط محافظت کنه. آدمها در اجتماع آدم ترن. رفت و آمد کنید.
حرف آخرم: رها کن این حرفای مدرن انسان خراب کن رو. حرمت تو به این نیستکه فورا در بری حرمتت به اینه که بتونی یه انسانی رو که سرنوشتش رو تقبل کردی حفظ کنی. شایدم قدرت رو ندونه (که بعیده وگرنه تا الانم دخل زندگیت اومده بود) ولی حداقل خودت از خودت ارزیابی یه انسان رو داری. انتم لباس لهن و انتن لباس لهم. قهرمان زندگیت باش. دنیا پر از گرگه.نمیشه هر روز نگران بود.