2777
2789
عنوان

همکار خانومه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 51 پست

فقط ب نظرم حساسیت نشون نده.ذات ادم اینجوره وقتی حساسیت ببینه انگاری خوشش میاد!

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂
شوهرم رسمی حرف میزد اما اون نه زیاد مثلا به جا اینکه بگه شما میگفت تو

چقدر بی ادب بوده .به نظرم زیادی حساس نباش زندگی بالا پایین داره ولی دقت کن بیشتر نشه در حد رابطه کاری باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند وقت یه بار تیپ میزنم میرم محل کار همسرم و کلا یه جوری رفتار میکنم که کسی فکر و خیالی نیاد تو سرش چون تقریبا خیلی از دورو بریا چشمشون به شوهر منه اونم خوش برخورد و خون گرمه بعضی اوقات سو تفاهم میشه تو هم کلا حواست باشه نه به این به همه 

خدایا شکرت...   

عزیزم منم شاغلم و تو محل کارم آقا و خانوم هم مجرد و هم متاهل داریم ببین دیگ روابط مث قبلنا نیس ک خیلی رسمی و اداری باشیم تو محیط کار الان جو یکم صمیمی شده صمیمی ن ب اون صورت ک خدا نکرده بی بند وبار باشیم واینا یکم راحتتر شدیم فقط مث خواهر و برادر میدونیم همو چون روزانه چندین ساعت با همیم.من چون دیگ ب محیط های کاری آشنام الان همکارای همسرم ک زنگ میزنن و باهم خیلی عادی حرف میزنن مشکلی برام نداره چون واقعا میدونم هییییییچ منظوری ندارن.مطمئن باش روابط تو محیط کار همسر شما هم ب احتمال زیاد صمیمی در چارچوب ادارا ه س.اینم بگم من و شوهرم هر دو تو ی اداره دولتی سختگیر ب مسائل مذهبی و.... هستیم

خدای من چه عجله ای برای خراب کردن دارین دوستان!

دوست عزیز من تا حالا فقط دو بار جواب تاپیکها رو دادم. اینو گفتم که بدونی دلهره ات رو احساس کردم. 

نمیدونم والا وقتی دخترای مجردی مثل من رعایت میکنن خانومهای متاهلی مثل شما نصیحت میکنن که حزبل بازی درنیار امل نشو ..‌. وقتی راحت کار میکنیم باید نگران لرزیدن دل یه خانوم دیگه باشیم.

عزیزم بنظر من دوتا آدمی که خلاف دارن اینقدر آشکارش نمیکنن. بعد شما همسرتو بسنج. تعهد مذهبی و اگر هم نبود تعهدهای عرفی داره یا نه؟ همکاری میتونه صمیمیت و ارادت بیاره اما الزاما ارتباط نمیاره. مگر طرفین به هیچی تعهد نداشته باشن. 

این فکرا رو از سرت بیرون کن. معجزه عشق و "اعتماد" رو فراموش نکن. جا خالی نده!!!! نجنگ. مدیریت کن. 

رفتارهای همسرت رو تفسیر نکن.شاید طبعش سرد شده. شاید خستگی کاریش زیاده. ببین اگر شوهرت مرد بدی بود عین آب خوردن هم با تو بود هم با یکی دیگه. برای چی باید از لذتی که دم دستشه چشم بپوشه؟ پس اگر کمی دور شدید دلیل دیگه ای داره. بعضی دوره های سنی مردها مدتی سرد میشن. نگرانی و دست و پا زدن بدترین دشمن خونه زندگیته. دنیا پر از گرگه. به شوهرت اعتماد و احترام کن. حتی اگر در حال اشتباه باشه که من میگم قطعا نیست، میتونه رفتارشو عوض کنه.

من یه دختر مجرد۳۶ ساله ام.(از نظر شماها پیردختر ترشیده!) هیچ همکار خانومی ندارم. هیچ خلافی نکردم و نخواهم کرد. برای سلامت محیط کاریم، و خودم، با خانواده همکارانم ارتباط خانوادگی برقرار کردم. این کار رو بکنید. همه اتون. ارتباطات خانوادگی میتونه در سازمانهای کاری از روابط محافظت کنه. آدمها در اجتماع آدم ترن. رفت و آمد کنید.

حرف آخرم: رها کن این حرفای مدرن انسان خراب کن رو. حرمت تو به این نیستکه فورا در بری حرمتت به اینه که بتونی یه انسانی رو که سرنوشتش رو تقبل کردی حفظ کنی. شایدم قدرت رو ندونه (که بعیده وگرنه تا الانم دخل زندگیت اومده بود) ولی حداقل خودت از خودت ارزیابی یه انسان رو داری. انتم لباس لهن و انتن لباس لهم. قهرمان زندگیت باش. دنیا پر از گرگه.نمیشه هر روز نگران بود.

خیلی ناراحتم شوهرم اصلا بلد نیست منو توجیه کنه و از دلم در بیاره شاید اگه یکم توضیح میداد دلم اروم م ...

آریس جان به بنده خدا تهمت زدی توقع داری شاد باشه؟ خب اگرم از دلت درمیاورد یه خانومایی اینجا بهت میگفتن داره دور از جون خامت میکنه!! بدبینی ما زنا ته نداره.