2777
2789

پسره قهرمان ورزشی  در سطح جهانیه 

سی سالشه 

اقامت امریکا داره و دوتا کشور عربی هم رفت امد داره برا کار جزیات دقیقتر نمیدونم اما یکی از همین کشورا زندگی میکنه اما گفته در اینده ممکنه هم بیاد ایران برا زندگی بخاطر خانواده و فامیل  

قبل اشناییون ب واسطه گفته من شرایطم سخته صبح میزم تا عصر سرکار بقیه هم چون معروفم زیاد باهام عکس میگبرن طرفم نباید مشکل داشته باشه 

و گفته من اهل تفریح مهمانی دورهمی جمع کردن خانوادهام مهمانی زیاد میدم منظورش خانوادگی 

واسطه گفته اخلاقش خوب و خانواده دوسته 

من خودم ۲۸ سالمه 

دندون میخونم خارج کشور قصد دارم تخصص ادامه بدم بورسیه 

ازدواج هم دوس دارم اما ازدواج پر از ارامش عشق خوشبختی خیلی هم بی تجربم میشه بگید ازدواج با این ادما اینطور چ مزایا و معایبی داره ؟ من فعلا قبول کردم اشنا بشیم و گفتم با اینکه طرفداراش باش عکس بگیرن مشکل  ندارم اما با اینده اومدن ب ایران مشکل دارم من فقط دوس دارم ایران رفت امد کنم ...هرچی ک ب ذهنتون میزسه بم بگید راجب ازدواج با این ادم با این شرایط 

اینم بگم مربی بدنسازی و هیکل کاملا عضله ای تابحال پسر ایجور اطرافم نبوده اما از دور تو مجازی اینجور هیکلها دیدم خ سلیقم نیس اینا ک رگاشون هم بیرونه 

حتی گف من تغذیم هم متفاوته 

اما خب شرایط گرفتن خدمتکار هم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرمن واسطه و عکس و این حرفارو ول کن ..بدار ببین بیاد باهات آشنا بشه خودت همه اینارو در بیار ته توشو ...گفتن که حرف باده هواست ..بعضیام حرف زیاد میزنن باید خودت ببینی برات چقدر ارزش قائله 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

اگه تو شرایط شما بودم و مهاجرت تحصیلیم قطعی بود به هیچی غیر رفتن و پیشرفت شخصیم فکر نمیکردم

و یه چیزی اینکه واقعا ندیدم و نشنیدم که کسی همچین شرایط خوبی داشته باشه و دنبال ازدواج سنتی باشه

وای منم ازین هیکلا نمیپسندم، میترسم حتی 

ولی در کل مورد خوبیه 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

من حس میکنم شرایطش بهتون نمیخوره اگه آدم اهل شلوغ بازی نیستی ایشون ممکنه بدرد نخوره مثلا خسته باشی با توجه به کارتون یهو بگه بیا مهمون دعوت کنیم و شما هم خسته باشی بعدا مشکل میخوری 

دوم گفته میخاد پیش خانوادش باشه یعنی با موندن تو خارج راضی نیست