2777
2789
عنوان

همکار خانومه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 51 پست
اوهوم میفهمم حستو به خصوص که الان مشخصه دلت شکسته اره متاسفانه اکثر مردا این خصلتو ندارن که با ادم ...

خیلی کنارش احساس خلا دارم و احساسمو کلا از دس دادم بهش  و به جرات میگم حس خوبی بهش ندارم من کیسای خیلی بهتری تو زندگیم بود اما این قسمتم شد همیشه ارزو داشتم یه شوهره پر انرژی و اهل دل و با شورو اشتیاق داشته باشم اما این دقیقا شبیه یخ و‌ماسته حتی بلد نیست بامن حرف بزنه تو هیچ زمینه ای و دلمو اروم ویا خوش کنه خیلی داغونم

من یه همکار مرد دارم 4 سال از خودم کوچیکتر  تو صداش میکنم نه شما ولی 5 ساله کنار هم میشیم و خی ...

خب شما هم خیلی اشتباه میکنید که با همکارتون صمیمی هستید هم اینکه اون مرد هست و ممکنه تو دلش فکر و خیالاتی بکنه .هم اینکه زن همکارتون هم مثل استارتر دچار تشویش و نگرانی و ناراحتی میشه و واقعا گناهه . واقعا خیلی کار بدیه به جای اینکه به اداره برای مرخصی اطلاع بدیر به گوشی ایشون تماس میگیرید. شما و از طرف شما بین تون چیزی نیست و فکر و خیال نیست ولی از طرف همکارتون را نمیدونید .خواهشا اینقدر این چیزا را عادی نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش میگه پیر دختره و اصلا همچین فکری نکن راجبش 

گلم خودش که نمیاد بگه به‌به چه لعبتی حال میکنم باهاش حرف میزنم و بدم نمیاد تستش کنم!

حواس جمع باش ولی الکی هم بددلی نکن. خودت همسرت رو بهتر میشناسی. اگه سبکش کلا راحت و صمیمیه پیله نکن ولی زیر نظرش بگیر

اون دختره رو هم تا مجبور نشدی باهاش روبه‌رو نشو فک نکنه خیلی حریف و آدم و رقیب حسابش میکنی. جوری شوهرت رو پاگیر و خسته از کار بکن که وقت نکنه تکون بخوره. مقدار هزینه‌هاتم ببر بالا پول تو جیبش نذار هر از گاهی، تا بفهمه زندگی خرج داره و نمیرسونه به کثافت‌کاری و ... خرج کنه

تحت هر شرایطی هم‌ زن خانواده دار نصف شب نمیزنگه به مرد با لحن صمیمی. حتی اگه کار فورس ماژور هم باشه لحن باید مناسب باشه. مرد مجرد مادرش فکر و خیال میکه و متاهل زنش. در هر صورت انسانی نیست

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
گلم خودش که نمیاد بگه به‌به چه لعبتی حال میکنم باهاش حرف میزنم و بدم نمیاد تستش کنم! حواس جمع باش و ...

الانسه روز باهم قهریم و‌حتی نمیاد پیش قدم شه از ساعت ۹رفته تو اتاق خوابیده من مامانم حالش خوب نیست الان بیمارستانه عمل کرده و‌icuهستش خیلی حال دلم بده دارم دق میکنم نمیدونم الان باید چیکار کنم از این ور این جریان پیش اومده احساس تنهایی و‌خلا میکنم از اونورم مامانم اوضاعش اونجوریه همیشه تو سختیا کنارم نبوده اما من همیشه واسه خوشحالیه اون هر کاریو انجام دادم

بچه های من پرستار دارن همکار مرد من میگفت دوربین مداربسته بذار چک کن از سر کار شوهرت دست از پا خطا ...

با کمال احترام به شما و شوهرت و تمام انسان‌ها

من به چشم دیدم کسی رو که ادعای پاکدامنیش گوش فلک رو کر میکرد. دیدم چطور به یه لحظه غفلت اشتباه کرد و لغزید. دیدم که از بس انسان بود به خودش اومد و سریع جلوی اشتباه رو گرفت به بهای گزاف. دیدم چطور از خدا بابت تاوانی که داد سپاسگزار بود. دیدم و میبینم که چندساله هر روز و هر شب توبه میکنه و طلب ببخشش و استغفار. به چشم دیدم

خدا یه لحظه آدم رو به خودش واگذار نکنه که اگر کرد تمامه. گاهی به یه لحظه آدم غلط بزرگی میکنه.

این پیام صرفا برای شما نیست. برای هرکسی هست که میخونه و ممکنه روش تاثیر بذاره: همیشه هوشیار باشید، هم نسبت به خودتون هم اطرافیانتون. منفی نگر و بدبین نباشید ولی هوشیار باشید.

الانسه روز باهم قهریم و‌حتی نمیاد پیش قدم شه از ساعت ۹رفته تو اتاق خوابیده من مامانم حالش خوب نیست ا ...

آدم‌ها گاهی بی‌رحم میشن

البته بیشتر بخاطر اینه که نمیخواد قبول کنه اشتباه کرده. میخواد مثلا درستش کنه داره بدترش میکنه.

شما عبرت بگیر و تجربه بشه برات. روز سختی و ناخوشی برای همه هست. برای همسرتم پیش میاد. تو سختیاش تنهاش بذار (انسانی نیست ولی بعضی وقت‌ها لازمه با مردم مثل خودشون رفتار کرد.)

آدم‌ها گاهی بی‌رحم میشن البته بیشتر بخاطر اینه که نمیخواد قبول کنه اشتباه کرده. میخواد مثلا درستش ک ...

باور کن همه فسارای روحیه زندگیم الان دس به دسته هم دادن رو سرم ریختن خیلی تنهااام و همش بغض دارم وقتای عادی زیاد بهم محبت میکنه ولی الان از روزی که اون همکارش زنگ زده اصلا ولم کرده و بت هم یه کلمه حرفم نمیرنیم حتی فهمید امروز مامانم عمل شده حال مامانمو نپرسید دلم بد جور شکسته من همیشه چوب سادگیو دل پاکیمو میخورم

باور کن همه فسارای روحیه زندگیم الان دس به دسته هم دادن رو سرم ریختن خیلی تنهااام و همش بغض دارم وقت ...

این روزا میگذره

هیچ سختی دائم نیست همونطور که هیچ خوشی دائم نیست. حرف حق زدی ولی شاید خودتم این وسط جوری حرف زدی که کوپن حرف حقت سوخته (شاید). کلمات مثل شمشیر دو دم هستن. بد بگیری یا بد بزنی دست خودتم زخم میکنن.

محل نذار به بی‌تفاوتیاش. برو دیدن مادرت. تو شرایطی که هستی مادرت اولویت داره به سرسنگینی همسرت بابت اشتباهی که مرتکب شده

سر خودت رو شلوغ کن که فکر و خیال نکنی

شمام زن و شوهرید آخرش سر رو یه بالش میذارید و آشتی می‌کنید. سخت بگیری سخت میگذره

این روزا میگذره هیچ سختی دائم نیست همونطور که هیچ خوشی دائم نیست. حرف حق زدی ولی شاید خودتم این وسط ...

مرسی عزیزدلم 

ممنونم با حرفات دلمو اروم کردی وایت بهترینارو ارزو دارم

باور کن همه فسارای روحیه زندگیم الان دس به دسته هم دادن رو سرم ریختن خیلی تنهااام و همش بغض دارم وقت ...

شوهر منم چند سال پیش این کارو باهام کرده

ولی یه سبک دیگه و برای داستان دیگه ای.....

من یه همکار مرد دارم 4 سال از خودم کوچیکتر  تو صداش میکنم نه شما ولی 5 ساله کنار هم میشیم و خی ...

خب ب نظرم باهاش صمیمی نباش.اگه ی نفر هم با شوهر تو صمیمی باشه خوشت میاد؟!

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂

من بودم ازخونه بیرونش میکردم خیلی حساسم

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر