pishi_mocholo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 5850 عنوان یکی تو تاپیکم گفت رزقت برای بقیس 230 بازدید | 24 پست راست میگه ها من معنی دقیقش رو نمیدونم اما مثلا برای بقیه دعا میکنم زود میگیرههمیشع باعث پیشرفت و ترقی بقیمولی برای خودم نه... چقد بد 1404/08/07 | 11:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11660 لطفا برای منم دعا کن زودتر خونه مورد علاقمو بخریم ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
گورباویچ عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 6146 تورو خدا واس من دعا کن زودتر ازدواج کنم اونی ک میخوام بیاد خواستگاریم ایشالا ب هر چی میخوای برسی😭🥲🦋 ازم خواستگاری کن گوزباقالیه لعنتی😭😂 من میخوام خانوم خونت شم🥲🥹🎀🩵
pishi_mocholo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 5850 الان سیل درخواست ها و دعا ها روانه ت میشه خیلی وقته دیگه برای کسی دعا نمیکنم مخصوصا برای ازدواج چون همشون ازدواج کردن اما دعام برای خودم نگرفت
pishi_mocholo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 5850 بد نه چقدر خوب معلومه خدا خیلی دوست داره پس من چی باورت میشه برای ازدواج هر کس دعا کردم زود گرفت جز خودم
پپشته عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 4677 لطفا برای من دعا برای همه کسانی که تو یه ساختمون با مادر شوهر زندگی می کنن خلاص بشن مستقل بشن برن خونه خودشون🥲
pishi_mocholo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 5850 چرا بد دعای همه پست سرتونه پس چرا در حق من نمیگیره دعاها
pishi_mocholo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 5850 انشالله خودتم ازدواج کنی . دیگع دلم نمیخواد یجورایی سرخورده شدم
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 5871 خیلی وقته دیگه برای کسی دعا نمیکنم مخصوصا برای ازدواج چون همشون ازدواج کردن اما دعام برای خودم نگرفت تورو خدا میشه برای منم دعا کنی؟اون چیزی که میخوام اتفاق بیوفته ؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊