2777
2789
عنوان

ضربان قلب و جنسیت؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین روزا میرم سنوی قلب 

حالم خیلی بده درد و لکه بینی دارم

دعا کنید منم صدای قلبش رو بشنوم

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
برا منم دعا کنین منم دوتا میخوام خواهرااا آخ اگه بشه منو شوهرم ذوق مرگ میشیم😜😜😜😂

ان شالله ی دوقلو خدا بهت بده بزودی زود ی دختر ی پسر

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
منم همین روزا میرم سنوی قلب  حالم خیلی بده درد و لکه بینی دارم دعا کنید منم صدای قلبش رو بشنو ...

انشالله بزودی بیای تاپیک بارداری بزنی

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
منم همین روزا میرم سنوی قلب  حالم خیلی بده درد و لکه بینی دارم دعا کنید منم صدای قلبش رو بشنو ...

منم داشتم عزیزم با شیاف و امپول جلوشو گرفتم فعلا، چندروزه نیومده، نگران نباش گلم توکل به خدا ان شالله میزنه قلبش😍

انشالله بزودی بیای تاپیک بارداری بزنی

ان‌شاالله

رفتم سنو گفت زود اومدی هنوز قلبش نمیتپه

چند روز دیگه میرم

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
ان‌شاالله رفتم سنو گفت زود اومدی هنوز قلبش نمیتپه چند روز دیگه میرم

انشالله خدا مراقب خودت و نی نیت باشه

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

[QUOTE=106503797]منم داشتم عزیزم با شیاف و امپول جلوشو گرفتم فعلا، چندروزه نیومده، نگران نباش گلم توکل به خدا ان شالل ...[/QUOTE

ان‌شاالله عزیزم

خدا بچه‌هات رو برات حفظ کنه

شما هم درد داشتی؟

گاهی انقدر دردم زیاد میشه حس میکنم الان که خدایی نکرده بچم چیزیش بشه

۱۰روزه افتادم تو رخت خواب 

دعام کنید